fbpx

Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

ÅRSTALSRÆKKERNE

en numerologisk fremtidsprognose

følg dit flow og udnyt dine personlige energier

Årstalsrækker er en numerologisk fremtidsprognose baseret på din personlige grundvibration og dit navn – hovednumeroskopet.

Årstalsrækkerne giver dig mulighed for at se ind i fremtiden og få nogle guidelines til, hvilke temaer, du kan opleve på forskellige tidspunkter i dit liv, samt hvordan du følger energiflowet bedst muligt.

Temaerne afgøres ud fra betydningen af de vibrationer, der fremkommer i udregningerne i årstalsrækken. En enkelt årstalsrække er opdelt i perioder bestående af et bestemt antal dage afhængig af, hvor lang rækken er for det pågældende år.

Med din personlige numerologi årstalsrække får du indblik, hvilke perioder, der er gunstige for dig at handle og træffe vigtige beslutninger – eller hvornår det er tid til at kigge indad og undgå at kaste dig ud i de store forandringer.

Få lavet din personlige årstalsrække for 2021 – eller 3-5 år frem

Det kan være gavnligt for dig at vide, hvilke energier, der er fremherskende lige netop for dig i en given periode, så du med baggrund i denne indsigt kan følge flowet og træffe de mest optimale beslutninger for dig.

Ved aflæsning af årstalsrækkerne kan du aflæse, hvilke energier og vibrationer, der præger en given periode i dit liv – både i forhold til potentialer og udfordringer, da nogle vibrationer jo er mere harmoniske end andre.  

Vibrationerne fortæller ikke i detaljer, hvad der kommer til at ske i dit liv, men de giver et billede på de overordnede temaer, som energien er i flow med, så du kan udnytte den bedste muligt.

Et tema kan fx fortælle at det er en god periode at opstarte nye ting i dit liv. Det kan fx være huskøb, virksomhedsstart eller lignende – afhængig af hvilke overvejelser du går med i den retning.

Et andet tema kan handle om en periode med karmisk oprydning, hvor du kan forvente at skulle arbejde med dig selv på et dybere plan.

Jo mere du følger flowet i det pågældende tema, jo bedre kan du udnytte de indkodede energier, der ligger i perioden, og jo lettere bliver det tilsvarende for dig at komme igennem en periode, der lægger op til udfordringer og spændinger.

Eksempel på årstalsrække for 2021
– hold musen hen over billedet for at se en hel side i rapporten

Følg din virksomheds flow med årstalsrække prognosen

 

Ligesom de personlige årstalsrækker udregnes og anvendes i dit private liv, kan du også have stor gavn af at kende din virksomheds energimæssige flow i løbet af året. 

Med disse værdifulde indsigter kan du nemlig planlægge forskellige events i virksomheden fx bogudgivelse, lancering af et nyt online produkt eller kursus osv på i en gunstig tidsperiode. 

Lige nu kan du bestille en skriftlig årsrapport for 2021 med beskrivelse af de energiperioder, du eller din virksomhed kommer igennem
i dette års årstalsrække. 

Du kan også vælge at få beregnet dine årstalsrækker for 2021-2023 eller 2021-2025 – vælg mellem 1, 3 eller 5 år frem i tiden.

årstalrækkerne er numerologens vigtigste redskab


Ud over at være et hjælpemiddel til dig for at udnytte dine energier bedst muligt, så er årstalsrækkerne et ekstremt vigtigt redskab for numerologen i enhver navneskift opgave.

Da man i årstalsrækkerne kan aflæse hvilke og hvor mange udfordringer, en person kan forvente i sin cyklus, vælger man som udgangspunkt det hovednumeroskop, der giver de færreste og de mildeste bump på vejen.

Et andet meget vigtigt formål med årstalsrækkerne er at udvælge det helt rette tidspunkt for selve navneskiftet. Det er af afgørende betydning for hele processen, at skiftet sker i en periode med så rolig og stabil energi som muligt – ikke mindst af hensyn til karakteren og styrken af udrensningsperioden 6-8 måneder efter dit navneskift.

Endelig bruger jeg som numerolog årstalsrækkerne til at udpege tidspunktet for det karmiske slip, som er den periode, hvor de sidste rester af vibrationerne fra det gamle navn slipper helt.

Herefter vil de nye harmoniske vibrationer være implementeret og fungerende i dit energisystem. 
Når du skifter til et helt nyt navn hos mig, får du altid en rapport med beskrivelse af dine årstalsrækker 5 år frem i tiden.

Årstalsrækker - Higher Vibrations

Bestil

årstalsrække 1 år

Pris: 365 kr.

Årstalsrækker - Higher Vibrations

Bestil

årstalsrækker 3 år

Pris: 730 kr.

Årstalsrækker - Higher Vibrations

Bestil

årstalsrækker 5 år

Pris: 1.095 kr.

Ønsker du at bestille årstalsrækker til både dig selv og din business, så skriv til mig på kontakt@highervibrations.dk for at få en samlet pris.