fbpx

anbefalinger

Det bliver hele tiden til rigtig mange smukke og højt vibrerende navne i samarbejde med mine skønne kunder.

Jeg er dybt taknemmelig for at få vist den store tillid, som jeg anser det for at være, hver eneste gang jeg indleder en så transformerende proces, som et numerologisk navneskift med numerologi virkelig er.

Flere af mine kunder har skiftet navn tidligere i deres liv uden at være landet helt optimalt i det nye navn. Det har ofte vist sig at, deres undernumeroskoper ikke var i balance.

Derfor er navneskift ved hjælp af upgradering af undernumeroskoperne med til at skabe større balance og en bedre udnyttelse af de høje vibrationer.

Her kan du læse et udpluk af de mange dejlige tilbagemeldinger, jeg har fået – og lade dig inspirere og vurdere, om du også ønsker at indgå i navneskiftprocessen sammen med mig.

 

Du skal være så hjerteligt velkommen!

Navneskift numerologi

Jeg har haft den store fornøjelse at bruge Johannah, som numerolog til et personligt navneskift.Jeg er typen der gennemtrevler markedet og undersøger alt, hvad der findes omkring en ydelse eller et produkt, og hvad Johannah ikke vidste var, at jeg allerede havde bestilt en numerologi session hos en meget erfaren og anerkendt numerolog, da jeg løb ind i Johannah.

Efter en indledende snak var jeg ikke i tvivl, Johannah skulle stå for mit navneskifte.
Jeg valgte Johannah på baggrund af hendes viden og dygtighed, hun er talnørd på den bedste måde – hun forstår tal og deres vibration på et meget dybt plan.  Hun er også spirituel, hvilket for mig var et must, da de to ting i min optik går hånd i hånd. Sidst men ikke mindst, så valgte jeg Johannah på grund af hendes dejlige personlighed, hun er varm sådan helt ind i sjælen!

Jeg er dybt taknemmelig over, at Johannah gav mig mulighed for at foretage denne proces i præcis det tempo og med præcis den mængde af information osv., som jeg havde brug for for at føle mig sikker og tryg i mit navneskifte ❤️Johannah har mine varmeste anbefalinger som numerolog. 

Navneskift numerologi
Jeg er SÅ glad og begejstret for det samarbejde, jeg har haft med Johannah i forbindelse med mit og min datters navneskifte.

Johannah har været helt utrolig hjælpsom og dygtig, og hun har hjulpet med at skabe det helt perfekte navn til min nyfødte datter.

Nu har hun også hjulpet med at skabe det helt rigtige navn til mig, og jeg mærker allerede, hvor rigtigt det er for mig.

Jeg giver den varmeste anbefaling af Johannah som numerolog. Hun har været så nærværende og kærlig, og hun har haft respekt og forståelse for mine tanker og ønsker hele vejen igennem.

Navneskift numerologi

Det var en ret stor beslutning for mig at ændre mit navn og mit business navn, men jeg blev inspireret til at gøre det efter at møde Johannah og mærke hendes store passion for numerologien, og jeg var slet ikke i tvivl om, at hun skulle hjælpe mig med dette.

Johannah er et virkelig skønt menneske med hjertet på rette sted. Hun er fantastisk til at skabe et trygt og tillidsfuldt space, hvor man virkelig mærker hendes oprigtige og kærlige tilgang til at ville hjælpe og gøre en forskel.

Hun er grundig, engageret og virkelig dygtig til sit fag.

Jeg kan på det varmeste anbefale Johannah, hos hende er du i virkelig trygge hænder.

Navneskift numerologi

Jeg har igennem mange år ønsket at skifte navn og søgt efter en god og anderkendt numerolog. Jeg blev anbefalet flere, men kunne ikke mærke dem. Jeg ønskede en numerolog, der havde undernumeroskoper med, og da jeg stødte ind i Johannah, så var jeg ikke længere, for vi klikkede  fra første færd . Så det var så perfekt. Jeg har i den grad være en umulius igennem forløbet, kritisk med navne. Vi prøvede flere ting, holdt pause, forsatte og pludselig så var den der.

Mine nye navne er blevet taget rigtig godt imod af min familie / venner , omgangskreds. ️ Jeg er så lykkelig for mine nye navne, og de klinger så smukt. Jeg har oplevet flere pudsige ting med mine nye navne , og tror der er meget godt i vente fremover .

Jeg føler mig så mild med mit nye fornavn i forhold til gamle  fornavn.
Jeg er lykkelig for, at Johannah og min vej krydsede hinanden. Tak for hjælpen min kære Johannah.

Navneskift numerologi
Jeg har kun positive ting at fortælle om min oplevelse hos Johannah og min navneændring.

Hun har evne til, at man føler sig tryg og set på alle planer. Johannah er meget professionel og dygtig til sit arbejde.

Jeg opsøgte Johannah, da jeg ikke kunne slippe af med mine blokeringer, trods adskillige timers terapi og alternativ behandlinger.

Da jeg havde fået mit nye navn registreret, kunne jeg med det samme mærke et kæmpe energi flow.

Jeg har aldrig prøvet noget så smukt, jeg er så glad for jeg sprang ud i det, nu med mit helt rigtige navn og nye jeg.

Navneskift numerologi
Da jeg kontaktede Johannah, var jeg desperat, jeg følte mig bla. holdt tilbage af mig selv, følte noget tungt over mig. Jeg forklarede hende disse ting, og hun kunne med det samme fortælle mig, hvorfor jeg havde det sådan.

Jeg havde længe tænkt over at bruge en numerolog, og da Johannah forklarede mig mere om numerologi og om de drilske vibrationer, som hun selv kalder det, det var jeg slet ikke i tvivl.

Da beslutningen om et navneskift og nyt numeroskop blev taget, blev den her tunghed, jeg altid følte, løftet fra mig. Jeg vidste, at det var det rigtige, selvom det også var meget skræmmende, men jeg har i hele forløbet kunne skrive til Johannah, og det har hjulpet mig en del, at hun har været lige ved siden af mig.

For en måneds tid siden havde Johannah et nyt numeroskop og en navneliste klar til mig, og allerede nu kan jeg mærke lidt forandringer. Jeg glæder mig til fremtiden, til et nyt lettere jeg.

Numerologi anbefaling
Jeg tog kontakt til Johannah, fordi jeg var klar til en forandring.

Efter en afklaringssamtale tog jeg en hurtig beslutning, og Johannah gik igang med udregningerne. Jeg fik hurtigt mine nye navne at vælge imellem, og mine 3 fornavne var meget nemme. Efternavnet er jeg meget lidt glad for, så Johannah kom på overarbejde og har været igang med at kreere et nyt. Jeg ELSKER mit kommende nye navn, som jeg lige nu venter på godkendelse af.

Jeg ændrede mit navn i slutningen af marts og kan allerede mærke energiernes virke, har fundet en ro jeg ikke havde før. Har fået en tro på mig selv, der var forsvundet, lidt den her tanke “Philina kan godt” når jeg ikke tror på mig selv. Philina er hende der kan, det Pia ikke kunne.

Johannah har hele vejen igennem været så nem at snakke med, lyttende og forklarende, og jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger som numerolog.

nye navne ved upgradering af undernumeroskoper

Navneskift numerologi
Jeg har haft fornøjelse af at få kikket mit navn igennem hos Johannah, da jeg ikke følte mit navn var helt rigtigt efter et skift år tilbage.

Efter en god samtale besluttede jeg mig hurtigt at få ændret mine navne, da det viste sig at undernumeroskoperne indeholdte mange af de drilske vibrationer.

Jeg følte mig lyttet til og forstået hos Johannah, og det var alt i alt en super god proces. Har prøvede at skifte før, men aldrig fået så god en gennemgang, og alt kom også på skrift, og det er et stort plus at have på skrift, så kan man sidde og læse bagefter om sit navneskift og forstå de forskellige vibrationer.

Nu efter mit skifte føler jeg, at jeg har sluppet mange tunge vibrationer.

Jeg føler mig meget heldig, at jeg mødte Johannah. Jeg er meget tilfreds, og jeg anbefaler klart Johannah som numerolog.

Navneskift numerologi
WOW … Jeg har lige læst hele tolkningsrapporten til mit nye numerskop, og det er ligesom at komme hjem.

Alle brikkerne faldt på plads, og nu forstår jeg, hvorfor det er så vigtigt med et rent numerskop.

Johannah Sarahmaya har 100% styr på, hvad hun laver.

Hun formår, at finde frem til ens sande hjerteværdier, og igennem hele processen guider
hun én kærligt og varmt, så man føler sig tryg!

Kan kun varmt anbefale et navneskift hos Johannah.

Navneskift numerologi

Jeg startede med at få et vibrations tjek hos Johannah.

Da det viste sig, at jeg havde 12 drilske vibrationer i undernumeroskoperne i mit daværende navn, besluttede jeg, at hun måtte balancere det, så det blev helt perfekt til mig.

Da jeg havde et ønske om at beholde mit fødte fornavn, blev det et puslespil for Johannah, og der fulgte en masse samtaler. 

Det var et kæmpe stykke arbejde, som har gjort, at jeg i dag er fri af min angst.

Jeg kan kun anbefale Johannah, hun gjorde det trygt for mig at skifte til et fuldt ud afbanceret numeroskop, og jeg er lykkelig over hendes hjælp.

De varmeste anbefalinger herfra. “Go for it” .

Navneskift numerologi
Jeg havde fået Johannah anbefalet af en kær veninde og startede med at tage en uformel snak med Johannah. Faktisk orkede jeg ikke at skifte noget som helst igen – havde bare lige nogle spørgsmål.

Men Johannah viste sig at være så sød og forstående, og jeg fik lynhurtigt stor tillid til, at hun ville mig og min virksomhed det alle bedste.

Derfor besluttede jeg (efter at have sovet på det) at jeg ville gå videre med Johannah som numerolog og skifte navn både for min virksomhed og mig selv. Og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har hele vejen følt mig mødt og hjulpet på den mest kærlige og indlevende måde.

Da jeg skulle opfinde et nyt efternavn var Johannah med på alle mine ordlege, og for mig var det særdeles vigtigt at føle, at jeg ikke var helt overladt til mig selv.

Min varmeste anbefaling skal lyde herfra.

Navneskift
Kære Johannah

Det går så godt. Jeg er så taknemmelig i mit nye navn.

At mærke at ens navn ikke var i balance og dertil lige give det et lille rum tid, tænke og derefter mærke, at nu skal jeg ændrer det. Og så handle derefter. Det er magisk.

Jeg er vild med mit navn. Den følelse af høje vibrationer og styrke er ubeskrivelig, og den indre ro i krop og sjæl, jeg befinder mig i, er guddommelig.

Jeg er inde i min egen bobbel lige nu. Nyder så meget at lære mig selv at kende på alle de “hylder”, jeg søger for mig selv.

Du har lavet et så professionel stykke arbejde. Jeg kan kun være så taknemmelig for alt, du har guided mig hen til.
Tak for dig.