fbpx

Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

den numerologiske udrensningsproces

Når du skifter navn, skifter du også vibrationer – uanset om det er et navneskift via numerologi eller på egen hånd.

Det gælder ikke blot de vibrationer, de enkelte navne består af, men også alle de øvrige vibrationer, der opstår, når der laves udregninger på kryds og tværs i numeroskopet.

Perioden, hvor denne vibrationsudskiftning finder sted, kaldes indenfor numerologien for udrensningsperioden.

Hvad er en udrensningsproces og hvordan foregår den?


Når navneskiftet registreres i folkeregistret begynder en udskiftning af vibrationerne langsomt at finde sted. De gamle velkendte vibrationer renses ud samtidig med, at de nye ukendte vibrationer renses ind.

Det foregår som en sideløbende proces, dvs at du i udrensningsperioden vil opleve både de gamle og de nye vibrationer i dit system, hvilket også vil påvirke dig energimæssigt.

Et vibrationsskifte sker altså ikke fra den ene dag til den anden. Det er en længere varende proces, og sådan skal det også være, for at du og dit energisystem kan følge med både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Du skal have tid til at lære de nye vibrationer at kende, så du kan implementere dem og tage dem helt ind.

 

Hvor længe varer udrensningsperioden?


Udrensningen starter, når navneændringen er blevet godkendt og registreret i folkeregistret. Nogle oplever dog allerede en forandring i forbindelse med beslutningen om at skifte navn og efter selve navneskiftesessionen.

Udrensningsperioden står på indtil det såkaldte karmiske slip – dvs. det tidspunkt, hvor de gamle vibrationer er helt ude af dit energisystem. Tidspunktet for det karmiske slip kan aflæses i dine årstalsrækker, og du bliver oplyst om dette af din numerolog i forbindelse med din navneskiftesession.

Det sker oftest i løbet af 2-3 år hvorefter de nye vibrationer være fuldt integreret.

Der hvor du mærker udrensningen mest vil  typisk være de første 6-8 måneder af udrensningsperioden,

I de første par måneder vil mange opleve et boost af glæde, optimisme og lykkefølelse ovenpå din navneskift.

Herefter kan komme nogle måneder med op- og nedture både humørmæssigt og følelsesmæssigt, der kan føles lidt tung og påvirket af omvæltningerne,

 

Ca. 6-8 måneder efter navneskiftet vil det stilne af og tilstanden blive mere stabil, selvom udrensningen stadig kører.

I perioden op til det karmiske slip vil det hele blusse op igen, hvorefter det slippe endeligt.

udrensningsproces numerologi
udrensningsproces numerologi

Hvordan føles udrensningsperioden?


Hvordan udrensningen vil opleves er helt individuelt, fordi det afhænger af, hvilke vibrationer du skal udrense fra dit gamle navn, og hvad de hver især står for.

Du kan sammenligne udrensningsperioden med en form for detox, hvor du udrenser de affaldsstoffer og toxiner, som ikke er gode og sunde for kroppen. Det kan være ubehageligt, mens det står på, men når det hele er veloverstået, vil du føle dig ren og i meget bedre balance både fysisk og mentalt.

Under alle omstændigheder vil det altid være langt bedre at gennemgå udrensningsprocessen og overgangen til et numerologisk harmonisk navn end at forblive i et uharmonisk numeroskop.

Det er også vigtigt at vide, at du altid vil være beskyttet af de høje vibrationer, der renses ind i dit energisystem, og at du derfor ikke skal være bekymret for at opleve uheld og alvorlige situationer på grund af udrensningen.

Udrensningen arbejder både på det følelsesmæssig og det fysiske plan, og du vil formentlig også opleve forandringer i dine relationer.

 

Følelsesmæssig udrensning


I udrensningsperioden vil du gradvist slippe dine gamle vibrationer, som undervejs kommer op til overfladen for at hilse af. De viser sig her ofte fra den ubalancerede side, og det kan betyde, at du vil komme i kontakt med gamle og tunge følelser samt begrænsende handlemønstre og overbevisninger.

Det handler også om, at du med et uharmonisk numeroskop helt ubevidst kommer til at undertrykke ubehagelig følelser, så de bliver indkapslet i dit system. Efterhånden som dit numeroskop bliver mere rent og harmonisk, bliver du nu i stand til at mærke disse følelser og kommer til at deale med dem. Det kan fx være undertrykte følelser som sorg, vrede, angst, mindreværd, skyld, skam, svigt osv.

Du kan også genopleve reaktioner på gamle traumer, som du ellers troede, du havde fået bearbejdet og var færdig med.

Da der kun vil være tale om følelser, du allerede kender fra dine gamle vibrationer, vil udrensningsperioden derfor ikke blive sværere end de vibrationer, numeroskopet indeholder. Det kan dog godt i nogle tilfælde føles sådan, fordi der nu bliver lukket op for posen, og fordi du bliver mere bevidst om det.

Der vil heller ikke opstå nye og sværere situationer, end noget, du kender i forvejen.

 

Fysisk udrensning

De fleste vil opleve en forandring på det fysiske plan i forbindelse med udrensningen. Det vil typisk være i form af træthed og tunghed i kroppen som en slags influenza lignende symptomer.

Afhængig af de vibrationer, der skal renses ud, kan der også opstå forskellige sygdomssymptomer. Der kan fx ske opblussen i eksem, allergi og eller andre lidelser, der ellers var gået ro.

Der kan også forekomme vægtøgning, da vibrationerne både kan påvirke hormonsystem og give øget trang til at dulme svære følelser.

Vær hele tiden opmærksom på, at du også har din frie vilje, og at jo mere bevidst du er, jo bedre kan du samarbejde med vibrationerne og handle på reaktionerne.

 

Relationsmæssig udrensning

Du kan i denne periode desuden opleve en udrensning i forhold til dine forskellige relationer, job m.m. fordi du bliver mere bevidst om, hvad der føles godt og skidt for dig.

Da dine energier ændrer sig i takt med ind-/og udrensningen vil de vibrationer, du udsender også ændre sig og du vil derfor nu tiltrække de mennesker, der er et match til disse vibrationer.

Ligeledes vil der være relationer, som ikke længere energimæssigt er på bølgelængde med dine vibrationer, og de vil gradvist falde fra. Der kan dog også blot være tale om en ”konfrontation” i relationen, som efter en justering falder på plads igen på et nyt niveau.

Det vil dog altid være sådan, at processen kun vil påvirke de relationer, der i forvejen ikke var optimale for dig.

Numerologisk navneskifte

Vil du vide mere om, hvordan et numerologisk navneskift foregår?

 

Hvad kan du selv gøre i forbindelse med udrensningen?


Udrensningenperioden er ikke kun en tung og træls periode, der skal overståes, før du kan nyde dine nye vibrationer.

Det er samtidig en vigtig og spændende læringsproces, hvor du får mulighed for at øge din bevidsthed og at lære at rumme dine følelser og alle sider af dig.

Udrensningsprocessen sker med eller uden din deltagelse, og det bedste du kan gøre er at følge flowet og undgå at modarbejde processen. Der sker præcis de ting, der skal ske for dig – alt er godt.

Udnyt derfor denne periode til at få et dybere kendskab til dig selv ved at iagttage din reaktioner på de ting, der kommer op og ved at gå ind i de følelser, du kommer i kontakt med.

Det handler altså om at samarbejde med dine vibrationer.

Derfor er det også rigtig vigtigt, at du er bevidst om de evt. tunge vibrationer, du udrenser, samt at du sætter dig grundigt ind i betydningen af dine nye vibrationer.

Der er desuden mange ting, du kan gøre for at fremme processen og styrke dig selv i udrensningsperioden.

Alt hvad du kan gøre for at løfte dine vibrationer generelt vil gavne processen.

 

 

støtte af essentielle olier i processen 

Jeg anbefaler desuden, at du i denne periode supplere dette samarbejde med støtte af de æteriske olier fra doTERRA.

Jeg har sammensat en blandingsolie til hver af de 5 vibrationer, som typisk renses ud i forbindelse med et navneskifte.

Vibrationsolierne er kombineret, så de går specifikt ind på de temaer og udfordringer, som den pågældende vibration står for.

doTERRA olier

Forslag til “selvhjælp”

 

Få nok motion

Sørg for at få motion ind i din hver dag eller nogle gange om ugen. Vælg den motionsform, der passer godt til dig, hvad enten det er løb, svømning, gåture eller yoga.

 

Få nok Søvn

Sørg for at få nok søvn i udrensningsfasen. Al forskning viser at søvn er alfa og omega for sundheden og for hjernen. Vi er langt mere effektive, når vi får søvn nok, så travlhed er ikke en undskyldning.

 

Få nok vand

Det giver sig selv, men er godt at blive mindet om, og gør gerne vandet ”levende” ved at tilføre friske urter som fx mynte eller basilikum eller læg agurkskiver, citron eller lime i vandet.

 

Spis sundt

At spise sund er også en god måde at styrke kroppen på som et led i udrensningen. Du kan især have fokus på at indtage raw food, citronsaft, grøntsagsjuicer, gode fedtstoffer fra olier og nødder og spirulina.

Du kan også vælge at foretage en decideret detox ved hjælp af fx, grønne juicer, blåbær smoothie med spinat, citron vand på fastende hjerte, mælkebøtte og marietidsel (som kosttilskud).

Prøv også fodbad med epsom salt, som har udrensende effekt.

Undgå kaffen, som har stressende effekt på dit nervesystem.

 

Kosttilskud

Anbefalede kosttilskud, som er særligt vigtige under udrensningsprocessen:

  • Fiskeolie – for hjernen (algeolie for vegetarer)
  • Multivitamin af god kvalitet – generelt velbefindende
  • Ekstra B vitaminer – modvirker stress
  • Ekstra C vitaminer – opkvikkende og styrker immunforsvar
  • Zink – udskillelsen af zink øges under stress
  • Styrkende urter: Ginseng, Schizandra, gotu cola

 

Meditation

Opøv en meditationspraksis, hvor du primært skaber ro i sindet og træner væren i nuet. Du kan i denne proces meditere på dine nye vibrationer én ad gangen, hvor du mærker ind i, hvordan vibrationen føles, hvordan den kan hjælpe dig, hvordan du vil være med den vibration osv.

 

Sjov og humor

Når du er i en glædes tilstand vibrerer dit system højt, og det forstærker effekten af dine nye vibrationer. Sørg derfor for at få så meget sjov, leg og glæde ind i din hverdag.

 

Vandenergisering

Energi forplanter sig i vandets struktur. Det kan du udnytte ved energisere dit drikkevand med dine nye navnevibrationer, så du derved indtager vibrationerne gennem vandet.

Det kan du gøre ved at klistre et stykke papir med dine nye navnevibrationer på din drikkeflaske – enten en vibration ad gangen fx i 1 uge – eller alle vibrationer på én gang. Mærk efter hvad der føles bedst for dig.

Du kan også skrive hele navnet (eller ét ad gangen) på papiret på drikkeflasken.

 

Ophold i naturen

Naturen er en ren energikilde, så du opholder dig i naturen og forbinder dig med den, hæver du også dine vibrationer. Du kan fx  kramme et træ, lægge dig i græsset eller gå med bare tæer i sandet og i vandet.

 

Healing og massage

Alternative behandlingsformer er også med til at skabe flow i dit energisystem og har i sig selv en udrensende effekt både fysisk og energimæssigt.

Det er samtidig en selvkærlig måde at nurse dig selv i udrensningsperioden.

Afslapning og egentid

Det er virkelig vigtigt, at du sørger for at tage pauser og finde tid til dig selv i processen. Du kan sagtens fungere helt normalt i udrensningen, men det er vigtigt at du ikke er stresset.

Afslapning kan både forstås som mere tid til dig selv og de ting du kan lide at gøre for at lade op – men også som decideret kropsafspænding fx guidet kropsafspænding (yoga nidra), at lytte til afspændende musik, hvor du befinder dig på grænsen mellem søvn og vågen. Eller bare at tage en  et powernap i løbet af dagen.

Er du nysgerrig på at få endnu flere indsigter i numerologiens verden?

Så kom og vær med i min hyggelige facebook gruppe sammen med en masse andre skønne kvinder, der også er hooked på numerologien.

Gruppe personlig numerologi
Pil - Higher Vibrations