fbpx

essentielle olier 

Essentielle olier er udtræk af planter i form af fx urter, frugter, træer eller blomster. Behandling med urter har været anvendt i årtusinder og aromaterapien og healingseffekten går ligeledes langt tilbage i historien.

Planternes celler er meget identiske med vores celler, og da de essentielle olier vibrerer på en meget høj frekvens kan de bevidst bruges til at hæve vores egen frekvens og dermed skabe mere balance i vores system.

De essentielle olier fra doTERRAs produkter er rene og plantebaserede. De indeholder ingen syntetisk parfume eller kemi, og de er ikke fortyndede.

Olierne kan bruges terapeutisk fordi de hjælper med at forløse de følelser, vi har nedtonet og undladt at forholde os til gennem tiden. De kan også bruges til at lindre fysiske ubalancer og ubehag.

Der findes rigtig mange forskellige olier i doTERRA’s sortiment, ja faktisk en kan du finde en olie til enhver følelse eller fysisk ubalance.

doterra olier Higher Vibrations

essentielle olier og numerologi

 

I forbindelse med en numerologisk navneskift udskifter man typisk de uharmoniske vibrationer, som undervejs i livet har blokeret for udlevelsen af det medfødte potentiale.

Det drejer sig om de vibrationerne 11/2, 12/3, 15/6, 16/7 og 18/9

Hvis du har en eller flere af disse “drilske” vibrationer i dit oprindelige navn – og måske også i din fødselsdato, vil du ofte komme i kontakt med de tilhørende specifikke temaer under udrensningsprocessen. 

Og her er de æteriske olier en eminent støtte og hjælper, fordi de netop går ind på de bagvedliggende følelser og derved kan bidrage til at få dem forløst.

Selvom det oftest er de positive sider af vibrationerne, der træder igennem i de medfødte tal, så kan 11/2, 12/3, 15/6, 16/7 og 18/9 også godt være en stor mundfuld at have med i sin fødselsdato.

 

doTERRA olier og numerologi

Olieblandinger til vibrationerne

 

For at gøre det så enkelt som muligt for dig, har jeg lavet en olieblanding til hver af disse 5 mest udfordrende vibrationer.

De er sammensat af olier med egenskaber, der støtter specifikt op omkring de temaer, som den enkelte vibration står for.

Olierne er blandet i 5 ml roll-on flasker, så de er nemme at arbejde med og at have med dig i tasken. 

Olieblandingerne bliver lavet helt personligt til dig, fordi jeg pendulerer mig frem til forholdet imellem de forskellige olier i hver blanding.

Du arbejder med olierne ved at rulle blandingen på huden 3-4 gange om dagen.

Der medfølger naturligvis nærmere instruktion til anvendelsen.

Numerologi og essentielle olier er en både skøn og effektiv kombination til at afbalancere dine drilske vibrationer.

Jeg købte en af Johannahs vibrationsolier som julegave til mig selv og brugte den flittigt især i den første uge.

Der gik kun kort tid, så begyndte jeg at lægge mærke til, at der kom mange gamle handlingsmønstre, adfærd og fordomme op i mig på en måde, så jeg kunne få kigget kærligt på det og arbejde med at slippe det.

Efter et par dage fik jeg en decideret udrensning – ondt i halsen og feberfornemmelse i kroppen. Det kender jeg fra tidligere arbejde med krystaller, så jeg vidste, at alt var godt.

Dejlige olier, og skønt med de effekter, man så hurtigt kan mærke.

Lene

Jeg har i forbindelse med et vibrationstjek hos numerolog Johannah købt vibrationsolien 16/7, som er en af de drilske vibrationer, jeg har med mig i mit numeroskop, og som skaber lidt udfordringer for mig i mit liv.

Jeg har arbejdet bevidst med olieblandingen og de temaer som i 16/7 vibrationen udfordrer mig i nu godt 3 uger. Helt konkret har jeg i forbindelse med påføring af olieblandingen morgen og aften sagt højt, hvilke temaer jeg giver slip på, og hvilke temaer jeg ønsker at gøde og manifestere.

At arbejde både bevidst og så samtidig med olierne på det ubevidste plan giver mening for mig, og jeg mærker en helt anden mildhed overfor mig selv, og en anden form for erkendelse af nogle af de udfordringer jeg har med mig som følge af 16/7 vibrationen.

Medfølgende olieblandingen havde Johannah medsendt en udførlig beskrivelse af vibrationen 16/7 i både balance og ubalance.

Helle

vibrationsarbejde på det bevidste plan

 

Samtidig med vibrationsolierne, som går ind på det følelsesmæssige og ubevidste plan, anbefaler jeg, at du også arbejder med vibrationerne og deres udfordringer helt bevidst.

Derfor medfølger en dybdegående beskrivelse af den enkelte vibration med råd og vejledning til forvaltning af de specifikke temaer, vibrationen står for og udfordrer dig med.

Dette er en super stærk kombination, når du gerne vil arbejde med dig selv og dine gamle mønstre 
– uanset om du udrenser efter et navneskifte eller ej.

gratis vibrationstjek af de 5 drilske vibrationer – inkl. e-bog til dig

Er du nysgerrig efter at vide, om du har de “drilske” vibrationer 11/2, 12/3, 15/6, 16/7 eller 18/9 i dit navn eller din fødselsdato, så bestil et gratis vibrationstjek for at få afklaret dette.

Udfyld kontaktformularen med dit fulde navn, fødselsdato (ikke CPR.) og email, så skriver jeg tilbage til dig snarest muligt.

Sammen med resultatet af dit vibrationstjek modtager du min e-bog med beskrivelser af de 5 drilske vibrationer, så du får en fornemmelse af, hvad de står for, og hvordan de påvirker dig i dit liv.  

Du tilmelder dig samtidig mit numerologiske nyhedsbrev og modtager i den forbindelse min e-bog med beskrivelse af de 9 numerologi grundvibrationer.

OBS. Vibrationstjekket er ikke en tolkning. 

12 + 4 =

vibrationsolier til de 5 drilske vibrationer

Vibrationsolie 11/2

Sådan støtter 11/2 olien:

 • Hjælper med at sætte sunde grænser
 • Hjælper med at slippe offerrollen
 • Skaber positiv kontakt til kroppen
 • Reducerer trangen til overspisning og dulmeri
 • Hjælper med at håndtere svære følelser
 • Transformerer negative vaner
 • Afhjælper udbrændthed og støtter binyrerne
 • Skærmer dig for andres energi
Vibrationsolie 12/3

Sådan støtter 12/3 olien:

 • Stopper offerrollen
 • Slipper fortidens mentale mønstre
 • Fjerner tendens til brok og bebrejdelser
 • Giver dig styrke og power
 • Støtter dig i at tage ansvar for dit eget liv
 • Skaber kontakt til dine egne behov og værdier
 • Tankemylder afløses af mental klarhed
 • Afbalancerer solar plexus og skaber større rummelighed
Vibrationsolie 15/6

Sådan støtter 15/6 olien:

 • Beroliger underbevidstheden
 • Trækker gammel bagage frem i lyset
 • Healer fortidens traumer
 • Afbalancerer seksual energien
 • Støtter hormonsystemet
 • Lindrer følelsesmæssige og fysiske smerter
 • Lærer dig at acceptere og anerkende din krop
 • Fremmer ærlighed og sårbarhed, så nærværet forstærkes
Vibrationsolie 16/7

Sådan støtter 16/7 olien:

 • Healer frygt og svigt
 • Fjerner fastlåsthed og regelrethed
 • Skaber glæde og kreativitet
 • Åbner for hjertet og tilliden
 • Hjælper med at tage imod hjælp
 • Styrker relationer og nærhed
 • Virker groundende og beroligende
 • Hjælper med slippe kontrol og behovet for at knokle

Vibrationsolie 18/9

Sådan støtter 18/9 olieN:

 • Slipper følelsesmæssigt og fysisk press
 • Transformere had, vrede og negativitet
 • Får egoet til at slappe af
 • Slipper kontrollen og behovet for at ville alting selv
 • Afspænder kroppen og styrker energisystemet
 • Healer tunge og uforløste mønstre
 • Åbner for tillid, tilgivelse og tolerance

PRIS pr. flaske: 255,50 kr.

Fragt 20 kr. pr. flaske – gratis fragt ved bestilling af flere end 2 stk.
 

Du får:

 5 ml vibrationsblanding i en roller flaske

 Dybdegående tolkning af vibrationen inkl. forslag til forvaltning af dens udfordringer på forskellige livsområder 

BONUS:

 2 ml roller med doTERRA’s populære olieblanding Balance, som giver grounding og ro i din proces. Medsendes ved køb af 2 eller flere vibrationsolier.

bestil vibrationsolierne her


Når du har besluttet dig for, hvilke vibrationer, du gerne vil arbejde med, så kan du bestille olierne ved at klikke på knap for antal olier.

Du udfylder bestillingen med dine data OG hvilke olier, du ønsker at købe. Efter betalingen modtager du en kvittering fra mig, og så går jeg straks i gang med at blande dine helt personlige vibrationsolier.

Olierne sendes med DAO og er fremme hos dig i løbet af 3-4 dage.

Jeg har nu i snart 4 mdr brugt forskellige olier fra doTerra, som jeg har købt igennem Johannah Sarahmaya.

Jeg stiftede bekendtskab med olierne kva mit navneskift hos Johannah, og da hun anbefalede, at jeg kunne bruge de to olieblandinger hun selv har lavet ifht de mere drilske vibrationer, som vi ofte udrenser efter et navneskifte, så sagde jeg ja tak.

Jeg har vibrationerne 11/2 og 16/7, som jeg især udrenser på fra mit gamle navn og har brugt disse vibrationsolier med god effekt.

Jeg bruger også Balanceolien fra doTerra, den var jeg så heldig at få med som bonus, da jeg bestilte de to vibrationsolier.

Og jeg kan kun sige jeg ELSKER den. Jeg elsker duften først og fremmest – det giver med det samme en ro, og så føler jeg mig mere groundet når jeg bruger den.

Jeg har faktisk bestilt en stor ny flaske, da jeg er meget glad for at bruge det i min hverdag.

Jeg har også investeret i et lille introduktions kit fra doTerra, som jeg har købt hos Johannah – det indeholder tre dufte; Lavendel, Lemon og pebermynte, og så fik jeg to små olier som tak for medlemskabet i hendes oliegruppe på Facebook.

Så jeg vil varmt anbefale olierne, især hvis du står i en navneudrensning, hvor Johannahs vibrationer er geniale, fordi de matcher de særlige udfordringer, mange af os står med i en navneskifte udrensning.

Annahsophia

I går modtog jeg en af de skønne blandinger  Johannah Sarahmaya har lavet.
Jeg skulle på aftenvagt, OG vi har virkelig travlt og der bliver rendt stærkt på gangene på sygehuset.
Men sjovt nok, inden i mig følte jeg en meget større ro og følelsen af, at jeg kun kan én ting af gangen. Det smitter selvfølgelig af og føltes mega godt.

Jeg har også oplevet, at jeg er bedre til at sætte grænser, og gøre det der er godt for mig selv, så jeg ikke bare giver min energi fra mig ved førstkommende lejlighed.

Jeg er vildt målløs over at have så stor effekt så hurtigt efter kun at have strøget med olien én gang, og er selvfølgelig afventende for, hvad den ellers bringer af gode ting og sager

Karinne

de essentielle olier fra doterra

DoTERRA har flere end 100 skønne olier og olieblandinger.

Hvis du er interesseret i at se hele deres sortiment, kan du finde det lige her, hvor du også kan bestille olierne til vejledende priser.

Du kan også købe direkte hos mig, hvis det er mere overskueligt.

Hvis du er interesseret i at blive engros kunde hos doTERRA og spare mindst 25%, kan du blive medlem hos mig i mit team hos Christine Eilvig.

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte mig for at høre mere om alle fordelene omkring disse skønne olier.

Start gerne med at komme med i min gratis facebook gruppe ‘doTERRA olier med et twist af numerologi’ – helt uforpligtende.

 

doTerra olier og numerologi Higher Vibrations