fbpx

Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

kan jeg få et helt unikt numerologisk navn?

Når du skifter navn via numerologien, bliver det ofte til et navn, der skiller sig ud fra mængden.

Det er der forskellige holdninger til.

Nogle bryder sig ikke om at få et navn, der er alt for ”mærkeligt”, og som tydeligt indikerer, at man har været omkring en numerolog.

For andre er der noget helt særligt i at få et anderledes navn, fordi det giver en følelse af unikhed og netop tydeligt markerer den store transformationsproces, der følger med beslutningen om at skifte navn.

Når du skifter navn hos mig får du selv mulighed for at vælge imellem de navne, der er tilgængelige og som matcher de vibrationer, jeg har udregnet og udvalgt til dig.

Derfor har du både mulighed for at vælge specielle navne og mere almindelige navne.

 

vibrationerne bestemmer dine navnmuligheder

Af en eller anden grund er det dog sådan, at de navne, der fremkommer ved udregningerne af de mest optimale vibrationer, ofte er ret specielle – nogle mere end andre.

Hvordan det hænger sammen, er svært at give en forklaring på – også som numerolog.

Som udgangspunkt bruger man de stærkeste vibrationer som navnevibrationer, når et harmonisk hovednumeroskop skal sammensættes.

Stærke harmoniske navnevibrationer er fx 19/1, 20/2, 21/3, 23/5, 24/6, 25/7, 27/9, 30/3.

De udvalgte navnevibrationer skal dog også tilsammen give et stærkt livstema plus harmoniske centre og auraer for at hovednumeroskopet bliver fuldt balanceret.

Navnemulighederne i det nye navn er altså først og fremmest begrænset af nogle forholdsvis få stærke navnevibrationer.

Dertil kommer yderligere begrænsninger, når forholdet mellem vokaler og konsonanter i undernumeroskoperne også skal være harmoniske. Og det skal de optimalt set være for at give dig den bedste oplevelse af dit nye navn – også på de dybere plan og din indre trivsel.

Den konklusion er flere og flere numerologer kommet frem til ud fra egne og andres erfaringer gennem de seneste 4-5 år.

Dermed bliver det altså i sidste ende vokal- og konsonantværdierne i undernumeroskoperne, der kommer til at afgøre, hvilke navne, der kan staves til i dit nye navn.

Og det er disse navne, du får mulighed for at vælge imellem på den navneliste, jeg laver til dig i forbindelse med dit navneskift.

Antallet af navnemuligheder til hvert fornavn/mellemnavn kan svinge mellem ca. 2 og 25 – sjældent flere. 

 

Meget få frie danske efternavne

I forhold til efternavne har vi  ganske få godkendte efternavne herhjemme – kun ca. 200 stk. Alle øvrige efternavne er beskyttet af navneloven og bliver først frigivet, når flere end 2000 personer bærer dette navn.

Der vil derfor ofte kun være et eneste efternavn, der passer til din efternavnsvibration.

Hvis du ikke bryder dig om det pågældende navn, instruerer jeg dig i muligheden for at designe dit eget helt unikke efternavn. Dette kræver godkendelse af Familieretshuset, hvilket er en proces, der kan varer 5-6 måneder, og der stilles specifikke krav for at godkendelsen går igennem.

 

Kan et numerologisk navn blive 100% unikt?

Hvis du ønsker dig et helt specielt og anderledes navn med dit numerologiske navneskift, er der altså gode muligheder for dette ud fra de navnevalg, jeg giver dig.

Alle navne på listen er dog godkendte frie navne, dvs. at de er frit tilgængelige for alle, der ønsker de pågældende navne. Det betyder derfor også, at andre end dig kan vælge disse navne og i princippet komme til at hedde fuldstændig det samme som dig, hvis I har helt samme præferencer og navnesmag.

Sandsynligheden for at 2 personer vil vælge præcis de samme 3-4 navne er dog minimal.

Der er ganske vist helt specifikke navnevibrationer, der passer bedst til hver af de 9 forskellige grundvibrationer, så derfor vil navnelisterne til fx alle personer med grundvibrationen 5 i nogle tilfælde være de samme. Så ja, risikoen er til stede.

Du kan altså ikke med et numerologisk navneskift forvente at få et 100% unikt navn, da alle fornavne er frit tilgængelige for alle.

For at gøre det så unikt som muligt kan du dog vælge at designe et eller flere af dine navne selv ud fra de angivne vokal- og konsonantværdier.

Disse navne skal som nævnt godkendes af Familieretshuset, og herefter vil dit efternavn være 100% unikt, fordi det nu vil være beskyttet, og kun du kan give tilladelse til at andre må tage det.

Dine designede fornavne vil dog efter godkendelsen blive frit tilgængelige for alle og kan derfor frit vælges af andre end dig.

Konklusionen er, at det ikke er muligt at få et fuldt navn, der med garanti er 100% unikt i forbindelse med dit navneskift. Fornavnene vil altid være frie, men med et unikt efternavn, vil der aldrig være nogen, kan hedde præcis det samme som dig.