fbpx

 ARBEJDSPROCEDURE VED NAVNESKIFTE

 

Når du bestiller et numerologisk navneskift hos mig, sætter vi en stor og spændende proces i gang, og det er derfor vigtigt for vores samarbejde, at vi på forhånd laver en forventningsafstemning, og at du kender og accepterer mine arbejdsprocedure og -vilkår.

 

Min arbejdsprocedure

Ud fra vores samtale/korrespondance og dine besvarelser i det fremsendte spørgeskema, starter jeg med at udvælge det hovednumeroskop, der matcher bedst til din personlighed (fødselsdatoen) samt dine ønsker og visioner.

Jeg sikrer mig desuden, at du får det hovednumeroskop, der giver den bedst mulige prognose langt ud i fremtiden ifølge dine årstalsrækker.

Herefter går jeg i gang med udregningen af de mest harmoniske undernumeroskoper til det valgte hovednumeroskop.

 

Navneønsker

Som udgangspunkt må du forvente at skulle udskifte alle dine navne for at opnå det bedst mulige resultat vibrationsmæssigt set.

Såfremt du har et stort ønske om at beholde noget af dit nuværende navn, vil jeg naturligvis prøve at efterkomme det. Det kan dog betyde, at du må accepterer at gå kompromis med vibrationerne, dvs at undernumeroskoperne formentlig ikke kan blive så optimale, som hvis jeg havde helt frie hænder.

Jeg vil selvfølgelig gøre mit allerbedste ud fra de matematiske muligheder, der er, og jeg vil også give dig klar besked, hvis kompromis’erne bliver større, end jeg kan stå inde for som numerolog og som menneske.

 

Forventningsafstemning

Inden arbejdet sættes i gang afklarer vi, om du enten:

  • Ønsker det vibrationsmæssigt bedst mulige set up ud fra de navne, der allerede er godkendt af staten og dermed får mulighed for at foretage dit navneskifte indenfor 3-4 måneder – afhængigt af årstalsrækkerne.

eller

  • Er indstillet på at skulle ud i at designe nye navne, såfremt der ikke allerede eksisterer godkendte navne til det vibrationsmæssigt bedst mulige set up.
    Dette vil medføre en godkendelsesproces på 6-12 måneder, før navneskiftet kan finde sted.

Ved valg 1 får du en oversigt over de tilgængelige kombinationsmuligheder af navne, der passer til de udvalgte undernumeroskoper, så du selv kan vælge blandt disse navne.

Du accepterer hermed de navnemuligheder, jeg er i stand til at give dig ud fra de allerede godkendte navne.

 

Design af nye navne

Såfremt du i begge tilfælde ikke bryder dig om de tilgængelige navne, jeg kan give dig og i stedet ønsker nydesignede navne, tilbyder jeg dig 2 muligheder:

  1. Du designer selv dine nye navne ved hjælp af min vejledning, og jeg hjælper dig med at afklare, om det samlede navn vibrationsmæssigt er optimalt. Max 5 forslag.
  2. Jeg designer navne til dig for en merpris af 775 kr. pr. navn, og du accepterer de navne, jeg kommer frem til – og det ikke altid er muligt at lave navne, der klinger eller staves ”normalt”.

 

Særligt tilbud vedr nydannet efternavn 

Såfremt du er indforstået med, at dit nydesignede efternavn må benyttes af andre i forbindelse med numerologiske navneskift, så designer jeg efternavnet til dig uden beregning. Win-win 😊

 

Konklusion

Da numerologi er utrolig kompleks, er det ikke altid muligt at opfylde alle ønsker uden at skulle gå på kompromis med harmonien i det samlede numeroskop.

Jeg anser det for at være et meget ansvarsfuldt arbejde at justere på energierne i dit navn, og derfor er det utrolig vigtigt for mig at kunne stå inde for det resultat, jeg leverer.

Jeg vil derfor ikke kunne indgå kompromis’er, der går ud over, hvad jeg fagligt og personligt kan forsvare.

Min opgave betragtes som løst og afsluttet, når jeg har præsenteret dig for det bedst mulige navne set up med de tilgængelige navnemuligheder. Hvis du ikke bryder dig om nogle af de mulige navneforslag, kan du vælge design af nye navne som ovenfor beskrevet.

 

Vi har naturligvis en løbende korrespondance under hele forløbet, så jeg hele tiden sikrer mig, at du føler dig tryg og mødt i processen.

Jeg glæder mig rigtig meget til at skabe et nyt og højt vibrerende navn til dig.

 

Med kærlig hilsen

Johannah 

handelsbetingelser og privatlivspolitik

 

Lifting Intuitive Hertz Numinous aka ‘HIGHER vibrations’

v/Johannah Mingdal
Toldbodgade 14A
5800 Nyborg
TLF: +45 4232 6025
CVR: 36741449 

 

Betaling

VIrksomheden modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard og mobile pay dels via online platformen Easy.me og dels via fakturering. Online betaling trækkes først på din konto, når det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Der fremsendes herefter automatisk kvittering fra Easyme.

VIrksomheden benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. 

 

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop, da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.  

 

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. 

For at du kan indgå aftale med ‘HIGHER vibrations’, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos ‘HIGHER vibrations’ og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Den dataansvarlige i virksomheden er direktøren, Johannah Mingdal, som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Som registreret hos ‘HIGHER vibrations’ har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@highervibrations.dk.

 

 

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/  

 

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: kontakt@highervibrations.dk samt hjemmesiden, du har købt varen på.