fbpx

INDSIGTER

Numerologi er en dyb og spændende verden, der giver dig rigtig mange indsigter på forskellige livsområder i dit liv. Alle steder hvor tal og bogstaver indgår, er numerologien på spil og påvirker vibrationerne i dit energifelt.

I mine blogindlæg dele jeg emner, der relaterer til numerologiens mange facetter, så du kan få større indsigt i og forståelse for, hvordan numerologien også påvirker dit liv.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Se hvad kunderne siger

Se hvad kunderne siger

Få inspiration og indsigt i mine skønne kunders oplevelser med deres navneskifteproces hos mig. Se også alle de smukke numerologiske og højtvibrerende navne, der hele tiden kommer til.

læs mere
Prøv en minitolkning

Prøv en minitolkning

En numerologisk minitolkning giver dig spændende indsigter i dine medfødte potentialer og udfordringer samt en god forståelse for de ressourcer og redskaber, du har til rådighed i kraft af dine navnevibrationer.

læs mere
Dagens energiflow

Dagens energiflow

Grundtallene fra 1-9 har hver deres tema, og dette tema kendetegner dagens energi. Det er dermed den energi, du med fordel kan følge og tune ind for at opnå det flow, som dagens energi repræsenterer og støtter op omkring

læs mere
Dit ultimative navneskift

Dit ultimative navneskift

Et numerologisk navneskift er det optimale valg til dig, der er klar til at få de højest vibrerende energier indprogrammeret i dine navne for at opnå størst muligt flow og balance i dit liv.

læs mere
Følg dine årstalsrækker

Følg dine årstalsrækker

Følg dit flow og udnyt dine personlige energier bedst muligt.
Årstalsrækker er en numerologisk fremtidsprognose baseret på din personlige grundvibration og dit navn – hovednumeroskopet. Bestil dine årstalsrækker her.

læs mere
Navne betydning

Navne betydning

Der har altid været stor interesse for betydning af navne. Med numerologien får du dybere indsigt i, hvad dine navne betyder og hvilke energier, de bidrager med i dit liv – både i form af potentialer og udfordringer.

læs mere
Numerologi og husnummer

Numerologi og husnummer

Dit husnummer slår tonen an for energien i din bolig.
Alle tal vibrerer med energi, og derfor påvirker dit husnummer også energien i din bolig.
Hvilket nr. bor du i?

læs mere
Vibrationen 11/2

Vibrationen 11/2

11/2 hører med i kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer med grænsesætning, oversensitivitet, pleaser tendenser og vægelsind. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de positive sider frem.

læs mere
Vibrationen 12/3

Vibrationen 12/3

12/3 hører med i kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer som offerfølelse, tankemylder, misforståelser og drama i relationer. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de positive sider frem.

læs mere
Vibrationen 15/6

Vibrationen 15/6

15/6 hører til kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer med blind spots, fanatisme, manipulation og drama i relationer. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de positive sider frem.

læs mere
Vibrationen 16/7

Vibrationen 16/7

16/7 hører med i kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer med frygt, angst for at miste, lukket hjerte og knokleri. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de postive sider frem.

læs mere
Vibrationen 18/9

Vibrationen 18/9

18/9 hører med i kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer med undertrykkelse af følelser – især vrede, hårdhed, kontrol og knokleri. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de positive sider frem.

læs mere
Den numerologiske udrensningsproces

Den numerologiske udrensningsproces

Når du skifter navn, skifter du også vibrationer – uanset hvordan navneskiftet sker.
Perioden, hvor udskiftningen af vibrationer finder sted, kaldes for udrensningsprocessen.

læs mere
Mød din numerolog

Mød din numerolog

Jeg er numerolog og er dermed uddannet i numerologiens fascinerende videnskab og redskaber på et dybt plan. Som numerolog kan jeg hjælpe dig ved at tolke dine vibrationer og skabe et højtvibrerende navn til dig.

læs mere

Vil du vide mere om din eller din virksomheds grundvibration?

Bestil e-bogen med uddybning af grundvibrationerne 1-9 sammen med mit numerologiske nyhedsbrev.

Pil - Higher Vibrations
E-bog numerologi navneberegner
Pil - Higher Vibrations
E-bog Business numerologi navneberegner

Ingen spam – kun numerologiske indsigter, der når som helst kan afmeldes med et enkelt klik.

vil du have endnu flere indsigter i numerologi – både for dig og din business?

 

Du er hjerteligt velkommen i mine to facebook grupper, hvor jeg som numerolog deler ud af min viden som numerolog – både på det personlige plan og til dig, der er selvstændig erhvervsdrivende og gerne vil skrue op for energien i din business.

Pil - HigherVibrations