fbpx

Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

navne betydning i numerologien

Der har altid været stor interesse for betydning af navne, og mange navne har da også en speciel betydning, som det kan være spændende at få indsigt i.

Navne kan stamme fra oldtiden fx den græske eller den nordiske mytologi og have sin betydning med derfra. I indianske stammer er det almindeligt at bruge navne som symbol på personens bedrifter og egenskaber, som skifter gennem livet.

Du kan læse om den historiske navne betydning mange steder på nettet, men vidste du at numerologi også kan fortælle rigtig meget om navnets betydning?

Hvad betyder mit navn?

Når du gerne vil vide, hvad dit navn betyder, starter du med at finde frem til vibrationen i dit navn ud fra navnets bogstaver, som alle har deres egen talværdi/vibration. 

Bogstaver navne betydning

I den kaldæiske numerologi har bogstaverne disse talværdier.

Eksempler på navne vibrationer:


Eva, Jane og Rikke = 12/3

Gitte, Trine og Doris = 17/8

Dorte, Mette og Kirsten = 22/4 

 

Bogstaver navne betydning

I den kaldæiske numerologi har bogstaverne disse talværdier.

Hver af disse vibrationer har deres egen betydning, og du kan finde navne betydning på vibrationerne her, hvor du også frit kan benytte min navneberegner.

NAVNE BETYDNING I NUMEROSKOPET


I numerologien har dit navn stor betydning i tolkningen af dig som person, dine ressourcer, potentialer og udfordringer.

Dine navne sættes derfor op i et numeroskop, som er et udregningsdiagram, hvor navnevibrationerne lægges sammen på kryds og tværs sammen din grundvibration fra dagen i din fødselsdato.

På den måde opstår en masse nye vibrationer, som alle sammen fortæller noget om dig.

 

gå ikke på kompromis med dine vibrationer 

Det er vigtigt at vide, at hvis du er interesseret i at have et fuldt harmonisk navn, så er det ikke tilstrækkeligt, at dine navne har en harmonisk betydning hver for sig.

I numerologien er det den samlede energi, der har betydning, dvs at hele dit numeroskop skal være harmonisk og optimalt set også dine undernumeroskoper.

Jeg vil derfor altid anbefale dig at tage en numerolog med på råd, når du overvejer et navneskift til dig selv eller dine børn, så dine vibrationer bliver så harmoniske og stærke som muligt.

Numerolog Johannah Sarahmaya

E-bog til dig med beskrivelse af din personlige grundvibration

E-bog om numerologi

Er du nysgerrig på at få endnu flere indsigter i numerologiens verden?

Så kom og vær med i min hyggelige facebook gruppe sammen med en masse andre skønne kvinder, der også er hooked på numerologien.

Gruppe personlig numerologi