fbpx

johannah sarahmaya

Jeg har altid elsket at inspirere og motivere mennesker til et sundere og gladere liv med baggrund i min egen interesse for sundhed og spiritualitet.

Som numerolog har jeg nu fået endnu et stærkt redskab til at hjælpe andre med at opnå et liv i flow, vækst og balance – både i arbejdslivet og privat.

Numerologien afdækker de dybeste indsigter hos enhver person og virksomhed, og først med indsigt kan du skabe bevidsthed og dernæst den transformation, du ønsker i dit liv og din business.

I 2018 skiftede jeg selv navn første gang, og det gav mig så meget blod på tanden, at jeg simpelthen måtte lære denne spændende videnskab at kende til bunds. Få måneder efter startede jeg derfor på numerologuddannelsen hos Alberte Toft og herefter snuppede jeg en master overbygning hos Numerologerne.dk i det meste af 2019.

Med baggrund i disse dybdegående uddannelser designede jeg i april 2019 selv mit nuværende navn, Johannah Sarahmaya Karlsen, med harmoniske undernumeroskoper.

Og for første gang i mit liv føler jeg mig hjemme i mig selv med et navn, der matcher den, jeg er.

Hvor jeg tidligere havde et navn med svage, tunge og blokerende vibrationer,  føler jeg mig nu stærk, stolt og i balance.
Jeg elsker mit navn og dets vibrationer, og jeg får et stort sug i maven, hver gang jeg ser det på skrift, og når jeg præsenterer mig for nye mennesker. Derfor ved jeg, at mit navn er harmonisk og højtvibrerende.

Johannah Sarahmaya - Numerolog - Higher Vibrations
Johannah Sarahmaya Numerologist pro Certified Master

Min første numerologi session var med en kvinde, der tidligere havde ændret navn. Hun havde dog ikke fået indregnet harmoniske undernumeroskoper og følte sig ikke helt hjemme i navnet.

Hun fik derfor en opgradering af sit hovednumeroskop med rene og støttende undernumeroskoperne mhp. mere flow og balance i sit liv:

Siden er det blevet til flere navneændringer – både til private og business og alle med udgangspunkt i harmoniske undernumeroskoper for at skabe størst mulig balance og harmoni for både personer og virksomheder.

 

Hjertelig tak for den tryghed og de betydningsfulde samtaler, som du gav mig i sessionerne til nr. 2 navneskift i mit liv.

Så vildt et skridt kræver, at jeg kan mærke, der er plads til at blive hørt for at åbne helt op til mit hjertes essens i samklang med sjæl og skæbne, og det lykkes fuldt ud for dig med rette navn.

På trods af afstanden føltes det, som om vi var i samme rum fyldt med nærvær, varme og kærlighed.

Tusind tak Johannah, nu kan jeg være mig med unikt navn, der bringer mit hjerte og sjæl i fuld blomstring med højeste potentiale klar til realisering af min livsdrøm.

Tak for dig og din måde, hvorpå du mødte mig i mit navneskift.

Anonym

Anbefaling - Johannah - Higher Vibrations
Anbefaling - Johannah - Higher Vibrations
Anbefaling - Johannah - Higher Vibrations

Mere om mig

Jeg er født i 1963, og jeg er en arbejdsom, innovativ, nørdet og blid 4’er i grundenergi.

Jeg har været selvstændig siden 2010, og de første 8 år arbejdede jeg med kostvejledning og ansigtszoneterapi i min klinik i Nyborg.

I efteråret 2018 lukkede jeg klinikken og rejste med min kæreste til Spanien. Her boede jeg indtil december 2019 og færdiggjorde min 2. numerolog uddannelse.

Tilbage i Danmark tilbyder jeg ud over numerologi sessioner og navneskifte også intuitivt webdesign, som er min anden store passion. 

Johannah Sarahmaya - Numerolog - Higher Vibrations

du er hjerteligt velkommen til at deltage i min gratis numerologi gruppe på facebook
– klik for tilmelde dig og bliv en del af et skønt fællesskab

Pil - HigherVibrations