DIG

 Længes du efter at finde og udleve din passion?

   Har du en fornemmelse af, at du ikke udnytter dit fulde potentiale?

 Tiltrækker du igen og igen relationer, der ikke matcher dig?

 LANDER DU i de samme situationer, selv om du har arbejdet meget med dig selv?

 Hænger du fast i gamle tanke- og handlemønstre og negative overbevisninger?

 Længes du efter at finde og udleve din passion?

 Har du en fornemmelse af, at du ikke udnytter dit fulde potentiale?

 Tiltrækker du igen og igen relationer, der ikke matcher dig?

 Står du dig i de samme situationer, selv om du har arbejdet meget med dig selv?

 Hænger du fast i gamle tanke- og handlemønstre og negative overbevisninger?

Med numerologi rådgivning ud fra essensen i din fødselsdato får du en rigtig god forståelse for de potentialer og udfordringer, der udspringer af disse energier.

En numerologisk navnetolkning kan samtidig fortælle dig, hvorvidt dine navne støtter eller modarbejder din essens samt dine drømme og visioner for dit liv.

Numerologisk rådgivning hos mig er IKKE ubetinget ensbetydende med et navneskift – i mange tilfælde vil du opnå rigtig meget ved hjælp af de værdifulde indsigter og redskaber, du kan få ud fra essenstolkningen ‘Din Vigtigste Essens’, der også inkluderer en kort vurdering af dine navnevibrationer og navne betydning.

Når og hvis du er klar til at gå all-in på at udskifte dine gamle begrænsende vibrationer med nye harmoniske og støttende navnevibrationer, så er jeg klar til at hjælpe dig videre til en ny start med mere flow og balance i dit liv med ‘Dit Ultimative Navneskift’.

sådan fungerer numerologien

 

De energier, der påvirker dit samlede personlige udtryk og din indre verden, udspringer numerologisk set fra din fødselsdato og dit fulde navn, som det er registreret i folkeregistret.

din fødselsdato

Indsigten i og forståelsen for de temaer, der er indkodet
i din essens – både potentialer og udfordringer for
dig og dit liv.

dine navne

De ressourcer, du er givet i kraft af dine navnevibrationer, og som optimalt set skal støtte op omkring din essens for at udnytte denne bedst muligt.

Fødselsdatoen

 

Overordnet kan man sige, at vibrationerne i datoen (essensen) afslører de grundlæggende potentialer, som du er kommet til verden med, og som du har mulighed for at styrke og udleve til fulde i dette liv.

Da alle vibrationer også indeholder udfordringer, kan de selv samme tal også betyde, at du kan være udfordret på netop disse områder. De kan dermed give dig et praj om, at der skal gøres en ekstra indsats her for at tackle de pågældende udfordringerne.

Vibrationerne i fødselsdatoen beskriver altså din inderste kerne, og selvom essensen kan indeholde nogle ”hårde” talværdier, kan disse balanceres af det rette numeroskop. Ud fra essensen  er det netop numerologens opgave at finde frem til det rette numeroskop, dvs. de navneværdier, som bedst muligt kan styrke og balancere de talværdier, du er født med og dermed skabe balance mellem alle tallene som helhed. 

 

Det siger mine søde kunder:

WOW … Jeg har lige læst hele mit nye numerskop, og det er ligesom at komme hjem.

Alle brikkerne faldt på plads, nu forstår jeg hvorfor det er så vigtigt med et rent numerskop.

Johannah har 100% styr på, hvad hun laver. Hun formår, at finde frem til ens sande hjerteværdier, og igennem hele processen guider hun kærligt og varmt en, så man føler sig tryg!

Kan kun varmt anbefale et navneskift hos hende

Zmilla

Jeg har skiftet navn nu 2 gange hos numerolog  – denne gang hos Johannah, som jeg har følt en rigtig dejlig kemi med.

Efter nogle turbulente år med et uharmonisk undernumeroskop, føler jeg allerede en ro og tro på, at det har været det helt rigtige valg(mavefornemmelsen).

Og sammen med vibrationsolien 11/2, som jeg renser ud i, er jeg helt klart klar til den videre rejse.

Tak Johannah for dit kærlige, tålmodige og hjælpsomme væsen og det store arbejde med mit nye navn.

Bibiannah

numerologi med undernumeroskoper

Dine navne

 

Vibrationerne i dit navnenumeroskop kan betragtes som den værktøjskasse, du har modtaget i dåbsgave og registreringen af dit navn i folkeregisteret.

Vibrationerne her er de redskaber og ressourcer, du har til rådighed for at håndtere og udleve de udfordringer og potentialer, du er født med i essensen. Om disse vibrationer er harmoniske eller uharmoniske sammen eller hver for sig er derfor afgørende for, hvor nemt og hvordan du formår at udnytte potentialerne og klare udfordringerne. 

Din fødselsdatoen står jo ikke til at ændre i dette liv, så derfor vil indsigterne i essensen være en stor hjælp til at blive mere bevidst om, hvad du skal have fokus på at arbejde med i dit liv.

Dit navn kan derimod ændres, hvilket kan give rigtig god mening, hvis samspillet mellem dine nuværende navne skaber ubalance og disharmoni og dermed forhindrer dig i at udleve dit fulde potentiale fra fødselsdatoen.

Du kan opleve dette som en form for blokering eller en fornemmelse af, at du konstant støder på de samme problemer og har svært ved at ændre dine tanke- og handlemønstre, selvom du virkelig arbejder intenst på det.

{

Alle navne udregnes med baggrund i de allerbedste undernumeroskoper, så du får et navn, der energimæssigt er harmonisk hele vejen igennem og dermed støtter dig og din personlighed bedst muligt!