fbpx

Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

vibrationen 11/2 i balance og ubalance

Som alle andre numerologi vibrationer har 11/2 både balancerede og ubalancerede sider. De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

Når 11/2 optræder som navnevibration eller andre steder i numeroskopet, vil det derimod ofte være de uharmoniske temaer, der viser sig, og det er også dem, du kan blive ekstra udfordret på i den udrensningsproces efter et navneskift.

 

Beskrivelse af 11/2:

Du er en rolig, følsom og omsorgsfuld person, nogle gange dog så sensitiv, at du må lægge låg på dine følelse for at undgå at virke for blød i upassende sammenhænge.

Pga din sensitivitet er du desuden meget påvirkelig af dine omgivelser og de miljøer, du befinder dig i. Det kan medføre humørsvingninger og dræne dig for energi.

Du kan have en udfordring i at sige fra og sætte grænser. Det hænger sammen med dit store ønske om at gøre alle glade og tilfredse, og på den måde kommer du let til at give køb på dine egne behov.

Du kan have en tendens til at føle dig splittet og usikker, og det betyder meget for dig, hvad andre tænker og mener om dig. Derfor vil du også gå rigtig langt for at opnå deres anerkendelse og kærlighed.

Du har meget opmærksomhed på din krop fx i forhold til sundhed, kost og motion og kan have en tendens til at gå all-in på dette område. Det kan nogle gange medføre en ubalance og en form for afhængighed/misbrug.

Alt i alt er det derfor at stor betydning for din livsglæde og din selvfølelse, at du har fokus på at elske og nære dig selv og dermed slippe afhængigheden af andres anerkendelse.

Vær selektiv i dine relationer og de steder, du opholder dig og sørg for at lade dig op med selvkærlige handlinger. Ikke mindst sjov og nydelse er vigtig optankningskilder for dig. 

Dine udfordringerne kan være usikkerhed, ubeslutsomhed og pleaser tendens samt offerfølelse, fordi du nemt kommer til at sætte andre før dig selv.

Du kan være afhængig både af andres anerkendelse og kærlighed, men og kan også ty til stimulanser for at dulme svære følelser – fx i form af sukker, mad, alkohol m.m.

 

Ubalancerede nøgleord:

Konfliktsky, sætter andre før dig selv, usikkerhed, andre overskrider dine grænser, afhængighed, dulmer sine følelser, (overspisning, sukker, rygning, alkohol, shopping), indre tomhedsfølelse, føler sig ubeskyttet, people pleaser, kan ikke sige fra, føler sig svag, trækker sig, frygt for at andre ikke kan lide en, ubeslutsom, føler sig overset, offerfølelse. 

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Manglende grænsesætning, manglende energi, oversensitiv, overfølsom, afhængighed (mad, shopping, partner), medafhængighed, følelse af svaghed, bliver ikke respekteret, trækker sig, giver op, flygter, andre dræner en for energi.  

Afbalancering af vibrationen 11/2


Hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af 11/2 og er udfordret af de issues, den står for, så kan det være en stor hjælp for dig at arbejde bevidst med at afbalancere vibrationern.

Det kan du gøre ved at sætte dig grundigt ind i de pågældende temaer, så du kan fokusere på at bearbejde dem.

På det ubevidste plan kan de essentielle olier hjælpe dig ved at støtte op om dit vibrationsarbejde, fordi virker forløsende – som en slags ordløs terapi.

Jeg har nemlig sammensat en blanding af olier, der specifikt går ind og forløser problematikkerne i 11/2 – både følelsesmæssigt og mentalt.

Når du bestiller vibrationsolien 11/2 modtager du samtidig en dybdegående beskrivelse af de temaer, som vibrationen står for, inkl. forslag til hvordan du kan arbejde med at forløse disse livsområder på det bevidste plan.

Dit vibrationsarbejde kommer derved til at foregå både på det ubevidste plan ved hjælp af de essentielle olier OG på det bevidste plan ved hjælp af dybdegående numerologi indsigt og dit aktive indre arbejde – en super god og ikke mindst effektiv kombination.

Jeg stiftede bekendtskab med olierne kva mit navneskift hos Johannah, og da hun anbefalede, at jeg kunne bruge de to olieblandinger hun selv har lavet ifht de mere drilske vibrationer, som vi ofte udrenser efter et navneskifte, så sagde jeg ja tak.

Jeg startede med at bruge 11/2 olien, da jeg følte den var den mest pressende vibration, som jeg mærkede en del til.

Jeg føler olien har hjulpet mig rigtig meget med at rumme de følelser af at føle mig splittet, at være udfordret på mine personlige grænser og den generelle følelse af at være påvirkelig af mine omgivelser i negativ grad.

Olien var en dejlig følgesvend især i de første uger efter mit navneskifte var officielt, hvor jeg virkelig stod og følte splittelse og jeg indimellem stod for skud for alle andres reaktioner.

Annahsophia

Jeg har prøvet vibrationsolien 11/2 i en månedstid og den virker rigtig godt på mig. Jeg har givet slip på det, der ikke tjener mig og levet sundt samt reduceret mit forbrug af søde sager.

På det personlige plan har jeg tænkt mere positivt, selv når livet nogle gange er svært.

Kan helt klart anbefale vibrationsolien 11/2.

Bibbi

Sådan støtter 11/2 olieblandingen:

 

🌺 Hjælper dig med at sætte sunde grænser

🌺 Hjælper dig med at slippe offerrollen

🌺 Skaber positiv kontakt til din krop

🌺 Reducerer trangen til overspisning og dulmeri

🌺 Hjælper dig med at håndtere svære følelser

🌺 Transformerer dine negative vaner

🌺 Afhjælper udbrændthed og støtter dine binyrer

🌺 Skærmer dig for andres energi 

Vibrationsolie 11/2

Pris pr. stk. 255,50 kr.

plus fragt (20 kr.)

vibrationstjek af de 5 drilske vibrationer – inkl. e-bog til dig

Er du nysgerrig efter at vide, om du har de “drilske” vibrationer 11/2, 12/3, 15/6, 16/7 eller 18/9 i dit navn eller din fødselsdato?

Book et navnetjek over telefonen hvor jeg afklarer hvilke af disse drilske vibrationer, du har med dig og hvordan dit navn i øvrigt støtter op om de ønsker og visioner, du har for dit liv.

Varighed: 20-30 min.

 

Bonus x 2

 E-bog med beskrivelser af de 5 drilske vibrationer, så du får en fornemmelse af, hvad de står for, og hvordan de påvirker dig i dit liv.  

 E-bog ‘Mød din personlige grundvibration’ med beskrivelse af de 9 numerologi grundvibrationer – sammen med mit numerologiske nyhedsbrev.

 

Kom med i min olie gruppe – helt gratis og uforpligtende

Er du nysgerrig efter at lære mere om brugen og betydningen af de skønne essentielle olier fra doTERRA, så kom og vær med i min nye facebook gruppe.

Jeg er selv med i et stort olie team under ledelse af spirituel mentor Christine Eilvig. Hun har en spirituel tilgang til olierne, som jeg er meget inspireret af.

Velkomstgaver til dig

Som ny medlem i gruppen får du i velkomstgave Christines e-bog om oliernes spirituelle betydning samt 2 stk. prøver på nogle af doTERRA’s mest populære olier. 

doTerra olier og numerologi Higher Vibrations