Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

Vibrationen 12/3 i balance og ubalance

Som alle andre numerologi vibrationer har 12/3 både balancerede og ubalancerede sider. De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

Når 12/3 optræder som navnevibration eller andre steder i numeroskopet, vil det derimod ofte være de uharmoniske temaer, der viser sig, og det er også dem, du kan blive ekstra udfordret på i udrensningsprocessen i forbindelse med navneskift.

 

 

Beskrivelse af 12/3


Du er meget hensynsfuld og vil gøre alt for at støtte og hjælpe dine nærmeste af et rent hjerte.

Du kan være lidt nørdet på den gode måde og har et stort behov for at forstå tingene i dybden, er generelt meget videbegærlig og rigtig god til at lære fra dig.

Du kan have en tendens til at føle dig lidt forkert og være tilbøjelig til at tage skylden og ansvaret for andre. Samtidig kan du få en følelse af afmagt og frustration, fordi du i bestræbelserne på at tilgodese andres behov let kommer til at ”ofre” dine egne ønsker og mål.

Ligeledes kan du opleve at føle dig misforstået, fordi du har tendens til at vende og dreje tingene i dit hoved, så andre ikke rigtig forstår dig.

Du har potentiale til at skabe og opbygge noget stort i dit liv. Du drives af dine ambitioner, og det er vigtigt, at du har troen på dig selv og dine evner for at komme i mål med dine bedrifter. Dette kræver også en god portion viljestyrke, OG at du ikke giver køb på dine drømme.

Når du er i balance, står du stærkt i dig selv og står op for det, du tror på uanset, hvad andre mener om dig.

Det er vigtigt for dig og dit flow, at du har fokus på struktur og ”ordentlighed”, så du selv kan tage styringen over dit liv.

Du er som udgangspunkt skabt til et liv i lethed, så hvis du føler, at du knokler for hårdt og oplever meget modstand, så er det ikke det rigtige, du har fat i. Der skal være flow i dét du gør, og det opnår du bl.a ved at navigere ud fra dine følelser, frem for fornuften og logikken. 

Dine udfordringer kan være, at du har tendens til at tilsidesætte dine egne behov og derfor nemt kan havne i offerrollen, blive offer for andres dagsorden samt miste det, du bygger op.

I den anden grøft kan du være selvhævdende og arrogant, du kan overanalysere, overfortolke og skabe forvirring og misforståelser, der kan medføre drama i dine relationer.

 

Ubalancerede nøgleord:

Arrogant, selvhævdende, praler, overfortolker, overanalyserer, drama i relationer, offer for andres dagsorden, misforstår andre, bliver selv misforstået, offermentalitet, uklarhed, forvirring, vil gerne dominere, forvrænget virkelighedsopfattelse, tab, opnår succes men mister den igen, fastlåste meninger, stædighed, problemer.

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Offerrolle, vrede, overfortolker, projicerer, andres fejl virker enorme, kan ikke se sine egne fejl, bebrejder andre, manglende selvansvar, mental forvirring, utålmodighed, misforståelser i kommunikation, brokker sig, tiltrækker rod og kaos i sit liv.

AFBalancering af vibrationen 12/3


Hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af 12/3 og er udfordret af de issues, den står for, så kan det være en stor hjælp for dig at arbejde bevidst med at afbalancere vibrationern.

Det kan du gøre ved at sætte dig grundigt ind i de pågældende temaer, så du kan fokusere på at bearbejde dem.

På det ubevidste plan kan de essentielle olier hjælpe dig ved at støtte op om dit vibrationsarbejde, fordi virker forløsende – som en slags ordløs terapi.

Jeg har nemlig sammensat en blanding af olier, der specifikt går ind og forløser problematikkerne i 12/3 – både følelsesmæssigt og mentalt.

Når du bestiller vibrationsolien 12/3 modtager du samtidig en dybdegående beskrivelse af de temaer, som vibrationen står for, inkl. forslag til hvordan du kan arbejde med at forløse disse livsområder på det bevidste plan.

Dit vibrationsarbejde kommer derved til at foregå både på det ubevidste plan ved hjælp af de essentielle olier OG på det bevidste plan ved hjælp af dybdegående numerologi indsigt og dit aktive indre arbejde – en super god og ikke mindst effektiv kombination.

Sådan støtter 12/3 vibrationsolien dig:

 

🌺Stopper offerrollen

🌺 Slipper fortidens mentale mønstre

🌺 Fjerner tendens til brok og bebrejdelser

🌺 Giver dig styrke og power

🌺 Støtter dig i at tage ansvar for dit eget liv

🌺 Skaber kontakt til dine egne behov og værdier

🌺 Tankemylder afløses af mental klarhed

🌺 Afbalancerer solar plexus og skaber større rummelighed

vibrationstjek af de 5 drilske vibrationer – inkl. e-bog til dig

Er du nysgerrig efter at vide, om du har de “drilske” vibrationer 11/2, 12/3, 15/6, 16/7 eller 18/9 i dit navn eller din fødselsdato?

Book et navnetjek over telefonen hvor jeg afklarer hvilke af disse drilske vibrationer, du har med dig og hvordan dit navn i øvrigt støtter op om de ønsker og visioner, du har for dit liv.

Varighed: 20-30 min. 

 

Bonus x 2

 E-bog med beskrivelser af de 5 drilske vibrationer, så du får en fornemmelse af, hvad de står for, og hvordan de påvirker dig i dit liv.  

 E-bog ‘Mød din personlige grundvibration’ med beskrivelse af de 9 numerologi grundvibrationer – sammen med mit numerologiske nyhedsbrev.

 

Kom med i min olie gruppe – helt gratis og uforpligtende

Er du nysgerrig efter at lære mere om brugen og betydningen af de skønne essentielle olier fra doTERRA, så kom og vær med i min nye facebook gruppe.

Jeg er selv med i et stort olie team under ledelse af spirituel mentor Christine Eilvig. Hun har en spirituel tilgang til olierne, som jeg er meget inspireret af.

Velkomstgaver til dig

Som ny medlem i gruppen får du i velkomstgave Christines e-bog om oliernes spirituelle betydning samt 2 stk. prøver på nogle af doTERRA’s mest populære olier.