Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

Vibrationen 15/6 i balance og ubalance

Som alle andre numerologi vibrationer har 15/6 både balancerede og ubalancerede sider. De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

15/6 adskiller sig dog en del fra de øvrige vibrationer, der kan være svære at håndtere. Den er nemlig ikke decideret uharmonisk, det vil nok være mere korrekt at kalde den semi-uharmonisk eller ustabil, fordi den kan svinge begge veje.

Derfor er det meget afgørende, at 15/6 står sammen med mere stabile tal i numeroskopet, som derfor optimalt set skal være et harmonisk numeroskop. I godt og stabilt selskab vil dens balancerede sider trækkes frem, hvorimod de ubalancerede kan fylde en del i et uharmonisk numeroskop og i udrensningsprocessen i forbindelse med navneskift.

 

Beskrivelse af 15/6:

Du har kunstnerisk sans og sprogtalent. Der er desuden lidt af en skuespiller gemt i dig, og du har i det hele taget et stort underholdningsgen. Du kan godt have en vis tendens til at trække drama omkring dig.

Du rummer meget dybde og hader alt, hvad der er overfladisk. Med dine dybe psykologiske evner er du også rigtig god til at læse dine medmennesker og få dem frem i lyset.

Selv kan du dog være lidt tilbageholdende med at vise, hvordan du har det inderst inde og har desuden svært ved at se dine mørke sider. Men jo mere du arbejder med dine transformerende evner og skaber lys hos andre mennesker, jo mere flow og lys vil du skabe i dit eget indre.

Generelt betyder det faktisk meget for dig gøre en forskel for andre menneskers liv, og du giver gerne meget af dig selv for at udleve dette livsformål. Det er blot meget vigtigt, at du her har rene intentioner og giver af et helt rent hjerte.

For dig er tingene enten sorte eller hvide – det er enten eller. Du kan være meget ”kropsfikseret” og gå meget op i dit udseende bl.a i form af sundhed og motion samt kropsforskønnelse.

Dine udfordringerne kan være afhængighed af div. stimulanser, jalousi og drama samt tendens til at være manipulerende, kontrollerende og at spille på din charme.

Du kan have tendens til høj sensitivitet og at komme i psykisk ubalance samt opleve “mystiske” symptomer.

Du kan være meget enten/eller og fanatisk samt have blind spots på dig selv.

Ubalancerede nøgleord:

Manipulerende, intrigant, spiller på sit udseende eller charme, overanalyserer, skaber drama, jaloux, kontrolfreak, mystiske sygdomme, humørsvingninger, afhængighed (ad, sukker, alkohol og andre stimulanser). 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Drama og problemer i relationer, føler sig i kærlighedsunderskud, afhængig af sine relationer, krævende adfærd i relationer, manipulerende, emotionel afpresning, tendens til mystiske sygdomme, hormonelle ubalancer, afhængigheder (mad, sex, shopping), selvlede, drukner i sine følelser, depressive tendenser. 

 

Afbalancering af vibrationen 15/6


Hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af 15/6 og er udfordret af de issues, den står for, så kan det være en stor hjælp for dig at arbejde bevidst med at afbalancere vibrationern.

Det kan du gøre ved at sætte dig grundigt ind i de pågældende temaer, så du kan fokusere på at bearbejde dem.

På det ubevidste plan kan de essentielle olier hjælpe dig ved at støtte op om dit vibrationsarbejde, fordi virker forløsende – som en slags ordløs terapi.

Jeg har nemlig sammensat en blanding af olier, der specifikt går ind og forløser problematikkerne i 15/6 – både følelsesmæssigt og mentalt.

Når du bestiller vibrationsolien 15/6 modtager du samtidig en dybdegående beskrivelse af de temaer, som vibrationen står for, inkl. forslag til hvordan du kan arbejde med at forløse disse livsområder på det bevidste plan.

Dit vibrationsarbejde kommer derved til at foregå både på det ubevidste plan ved hjælp af de essentielle olier OG på det bevidste plan ved hjælp af dybdegående numerologi indsigt og dit aktive indre arbejde – en super god og ikke mindst effektiv kombination.

Sådan støtter 15/6 olierblandingen dig:

 

🌺 Beroliger underbevidstheden

🌺 Trækker gammel bagage frem i lyset

🌺 Healer fortidens traumer

🌺 Afbalancerer seksual energien

🌺 Støtter hormonsystemet

🌺 Lindrer følelsesmæssige og fysiske smerter

🌺 Lærer dig at acceptere og anerkende din krop

🌺 Fremmer ærlighed og sårbarhed, så nærværet forstærkes

vibrationstjek af de 5 drilske vibrationer – inkl. e-bog til dig

Er du nysgerrig efter at vide, om du har de “drilske” vibrationer 11/2, 12/3, 15/6, 16/7 eller 18/9 i dit navn eller din fødselsdato?

Book et navnetjek over telefonen hvor jeg afklarer hvilke af disse drilske vibrationer, du har med dig og hvordan dit navn i øvrigt støtter op om de ønsker og visioner, du har for dit liv.

Varighed: 20-30 min.

 

Bonus x 2

 E-bog med beskrivelser af de 5 drilske vibrationer, så du får en fornemmelse af, hvad de står for, og hvordan de påvirker dig i dit liv.  

 E-bog ‘Mød din personlige grundvibration’ med beskrivelse af de 9 numerologi grundvibrationer – sammen med mit numerologiske nyhedsbrev.

 

Kom med i min olie gruppe – helt gratis og uforpligtende

Er du nysgerrig efter at lære mere om brugen og betydningen af de skønne essentielle olier fra doTERRA, så kom og vær med i min nye facebook gruppe.

Jeg er selv med i et stort olie team under ledelse af spirituel mentor Christine Eilvig. Hun har en spirituel tilgang til olierne, som jeg er meget inspireret af.

Velkomstgaver til dig

Som ny medlem i gruppen får du i velkomstgave Christines e-bog om oliernes spirituelle betydning samt 2 stk. prøver på nogle af doTERRA’s mest populære olier.