fbpx

Vibrationen 15/6 i balance og ubalance

Som alle andre vibrationer har 15/6 både balancerede og ubalancerede sider. De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

15/6 adskiller sig dog en del fra de øvrige vibrationer, der kan være svære at håndtere. Den er nemlig ikke decideret uharmonisk, det vil nok være mere korrekt at kalde den semi-uharmonisk eller ustabil, fordi den kan svinge begge veje.

Derfor er det meget afgørende, at 15/6 står sammen med mere stabile tal i numeroskopet, som derfor optimalt set skal være et harmonisk numeroskop. I godt og stabilt selskab vil dens balancerede sider trækkes frem, hvorimod de ubalancerede kan fylde en del i et uharmonisk numeroskop og i en udrensningsproces.

  

Beskrivelse af 15/6:

 

Du er meget karismatisk og kan have en magnetisk dragende virkning på andre mennesker med din udstråling og veltalenhed.

Du har kunstnerisk sans og sprogtalent. Der er desuden lidt af en skuespiller gemt i dig, og du har i det hele taget et stort underholdningsgen. Du kan godt have en vis tendens til at trække drama omkring dig.

Du rummer meget dybde og hader alt, hvad der er overfladisk. Med dine dybe psykologiske evner er du også rigtig god til at læse dine medmennesker og få dem frem i lyset. Selv kan du dog være lidt tilbageholdende med at vise, hvordan du har det inderst inde og har desuden svært ved at se dine mørke sider. Men jo mere du arbejder med dine transformerende evner og skaber lys hos andre mennesker, jo mere flow og lys vil du skabe i dit eget indre.

Generelt betyder det faktisk meget for dig gøre en forskel for andre menneskers liv, og du giver gerne meget af dig selv for at udleve dette livsformål. Det er blot meget vigtigt, at du her har rene intentioner og giver af et helt rent hjerte.

For dig er tingene enten sorte eller hvide – det er enten eller. Du kan være meget ”kropsfikseret” og gå meget op i dit udseende bl.a i form af sundhed og motion samt kropsforskønnelse.

Dit temperament kan være heftigt og du kan virke både styrende og manipulerende. 

Ubalancerede nøgleord:

Manipulerende, intrigant, spiller på sit udseende eller charme, overanalyserer, skaber drama, jaloux, kontrolfreak, mystiske sygdomme, humørsvingninger, afhængighed (ad, sukker, alkohol og andre stimulanser). 

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Drama og problemer i relationer, føler sig i kærlighedsunderskud, afhængig af sine relationer, krævende adfærd i relationer, manipulerende, emotionel afpresning, tendens til mystiske sygdomme, hormonelle ubalancer, afhængigheder (mad, sex, shopping), selvlede, drukner i sine følelser, depressive tendenser. 

 

Sådan støtter 15/6 olierblandingen dig:

 

🌺 Beroliger underbevidstheden

🌺 Trækker gammel bagage frem i lyset

🌺 Healer fortidens traumer

🌺 Afbalancerer seksual energien

🌺 Støtter hormonsystemet

🌺 Lindrer følelsesmæssige og fysiske smerter

🌺 Lærer dig at acceptere og anerkende din krop

🌺 Fremmer ærlighed og sårbarhed, så nærværet forstærkes

GRATIS VIBRATIONSTJEK AF DE 5 DRILSKE VIBRATIONER – OG E-BOG TIL DIG

– koster kun din email 😉

Er du nysgerrig efter at vide, om du har nogle af de 5 mest drilske vibrationer i dit navn eller din fødselsdato, så laver jeg gerne et gratis vibrationstjek for at afklare dette for dig.

Udfyld kontaktformularen med dit fulde navn, fødselsdato og email, så skriver jeg tilbage til dig snarest muligt.

Sammen med resultatet af dit vibrationstjek modtager du min e-bog med beskrivelser af de 5 vibrationer, så du får en fornemmelse af, hvad de står for, og hvordan de påvirker dig i dit liv. 

OBS. Vibrationstjekket er ikke en tolkning 😉

6 + 5 =

Du er også velkommen til at sende oplysningerne direkte til min mail: [email protected]