Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

Vibrationen 16/7 i balance og ubalance

Som alle andre numerologi vibrationer har 16/7 både balancerede og ubalancerede sider. De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

Når 16/7 optræder som navnevibration eller andre steder i numeroskopet, vil det derimod ofte være de uharmoniske temaer, der viser sig, og det er også dem, du kan blive ekstra udfordret på i udrensningsprocessen i forbindelse med navneskift.

Beskrivelse af 16/7:

 

Vibrationen 16/7 giver dig en stor dybde, spiritualitet og evne til at træde et skridt tilbage og observere livet ud fra en stærk indre ”vidnetilstand”. Det giver dig dermed anlæg for meditation og spirituel praksis og for at forstå nogle af livets dybeste lektier og kunne formidle dem til andre.

Du er meget kreativ og har stor interesse for kunst fx musik, poesi og maleri, og du har potentiale for at udtrykke dig med en helt særlig ”nerve” via dine kunstneriske evner og berøre andre på et dybere plan.

Du er generelt meget søgende efter den dybere mening med livet, og dine spirituelle indsigter vil være til stor inspiration for andre mennesker, som du vil kunne hjælpe med at finde deres vej i livet.

Du kan have en grundlæggende sorgfuld følelse, som kan være forårsaget af at have mistet meget i dit liv fx nære personer, dig selv eller måske noget, du har brugt meget energi på at bygge op. Disse oplevelser kan medføre, at du kommer til at ”lukke dit hjerte” og trække dig tilbage, og du kan også have en tendens til at ville ”flygte” fra dig selv og lukke ned for dine følelser.

Du kan i perioder opleve en følelse af angst og være decideret frygtstyret. For at lindre dette må du arbejde målrettet på at styrke din intuition, så du bliver i stand til at mærke tydeligt ind i, hvornår angsten er reel. Din intuition er i det hele taget din bedste ven, og i takt med at du udvikler din tillid til denne, vil du opleve størst muligt flow i dit liv.

Dine udfordringer kan være frygt, ensomhed, lukket hjerte samt tab af succes og relationer. Du kan have dyb angst for at miste og at blive svigtet samt en følelse af, at livet er hårdt.

 

Nøgleord for 16/7 i ubalance:

Frygtsom, føler sig forladt, dødsangst, pludselige tab, tab af personlige relationer, angst for at miste, følelsesmæssig afstand til andre, ensomhed, savner nærhed, kontrolfreak, fobier, føler livet er hårdt, regelrytter, frygt for at være sig selv, dyb sorg og smerte, føler sig lammet af frygt, lukker sit hjerte, depression, misbrug og narkomani, opnår succes for at miste den igen. 

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Frygt, angst, eksistentiel frygt, nervøsitet, meget privat, svært ved at lukke andre ind, regelret (ud af frygt), skeptisk, mistroisk, knokler, lukket hjerte, ensomhedsfølelse (selv når man er sammen med andre), økonomi styrtdykker, følelse af at mangle fodfæste, frygt for at miste hus og hjem, frygt for at miste nære relationer, bekymrer sig, forestiller sig skrækscenarier. 

 

Afbalancering af vibrationen 16/7


Hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af 16/7 og er udfordret af de issues, den står for, så kan det være en stor hjælp for dig at arbejde bevidst med at afbalancere vibrationern.

Det kan du gøre ved at sætte dig grundigt ind i de pågældende temaer, så du kan fokusere på at bearbejde dem.

På det ubevidste plan kan de essentielle olier hjælpe dig ved at støtte op om dit vibrationsarbejde, fordi virker forløsende – som en slags ordløs terapi.

Jeg har nemlig sammensat en blanding af olier, der specifikt går ind og forløser problematikkerne i 16/7 – både følelsesmæssigt og mentalt.

Når du bestiller vibrationsolien 16/7 modtager du samtidig en dybdegående beskrivelse af de temaer, som vibrationen står for, inkl. forslag til hvordan du kan arbejde med at forløse disse livsområder på det bevidste plan.

Dit vibrationsarbejde kommer derved til at foregå både på det ubevidste plan ved hjælp af de essentielle olier OG på det bevidste plan ved hjælp af dybdegående numerologi indsigt og dit aktive indre arbejde – en super god og ikke mindst effektiv kombination.

Jeg har arbejdet med Johannahs 16/7 vibrationsolie med helt utrolige resultater.

Jeg har angst, hvilket giver mig en fysiske symptomer dagligt som svimmelhed, uro, kvalme og tankemylder. Pga. en masse omvæltninger i mit liv, har jeg døjet med konstant svimmelhed i 1 1/2 måned og var godt frustreret og klar til at prøve hvad som helst.

Johannah foreslog mig at prøve vibrationsolien til 16/7 vibrationen, da jeg har denne et par steder i mit numeroskop. Allerede samme dag jeg begyndte på olien, var min svimmelhed forsvundet.

Jeg arbejdede med olien i 2-3 uger efter anvisningerne og oplever kun svimmelhed i særligt udfordrende situationer.

Jeg føler meget mere ro og selvsikkerhed. Samtidig dufter den utroligt godt, så jeg har ikke noget imod hvis andre kan dufte olieblandingen. Jeg bruger nu 16/7 olien efter behov.

Jeg er så taknemmelig for den store støtte jeg har fået af olien og fra Johannah.”

Anonym

Efter mit navneskift hos Johannah begyndte jeg at bruge 16/7 vibrationsolien dagligt.

Da jeg begyndte at bruge 16/7 passede det så fint med, at jeg oplevede en masse gammel angst stige til overfladen.

Samtidig blomstrede mine egne spirituelle evner yderligere op, og det i sig selv kan være ganske overvældende – så der følte jeg en stor hjælp af at bruge olien flere gange dagligt.

Den skabte ro, overblik og en følelse af at komme lidt mere på afstand af det, jeg oplevede i udrensningen/opvågningen.

Anonym

Sådan støtter 16/7 olieblandingen dig:

 

🌺 Healer frygt og svigt

🌺 Fjerner fastlåsthed og regelrethed

🌺 Skaber glæde og kreativitet

🌺 Åbner for dit hjerte og tilliden

🌺 Hjælper dig med at tage imod hjælp

🌺 Styrker relationer og nærhed

🌺 Virker groundende og beroligende

🌺 Hjælper dig med slippe kontrol og behovet for at knokle

vibrationstjek af de 5 drilske vibrationer – inkl. e-bog til dig

Er du nysgerrig efter at vide, om du har de “drilske” vibrationer 11/2, 12/3, 15/6, 16/7 eller 18/9 i dit navn eller din fødselsdato?

Book et navnetjek over telefonen hvor jeg afklarer hvilke af disse drilske vibrationer, du har med dig og hvordan dit navn i øvrigt støtter op om de ønsker og visioner, du har for dit liv.

Varighed: 20-30 min.

 

Bonus:

 

 E-bog med beskrivelser af de 5 drilske vibrationer, så du får en fornemmelse af, hvad de står for, og hvordan de påvirker dig i dit liv.  

 E-bog ‘Mød din personlige grundvibration’ med beskrivelse af de 9 numerologi grundvibrationer – sammen med mit numerologiske nyhedsbrev.

 

Kom med i min olie gruppe – helt gratis og uforpligtende

Er du nysgerrig efter at lære mere om brugen og betydningen af de skønne essentielle olier fra doTERRA, så kom og vær med i min nye facebook gruppe.

Jeg er selv med i et stort olie team under ledelse af spirituel mentor Christine Eilvig. Hun har en spirituel tilgang til olierne, som jeg er meget inspireret af.

 

Velkomstgaver til dig

Som ny medlem i gruppen får du i velkomstgave Christines e-bog om oliernes spirituelle betydning samt 2 stk. prøver på nogle af doTERRA’s mest populære olier.