Nem afmelding af nyhedsbrevet anytime

vibrationen 18/9 i balance og ubalance

Som alle andre numerologi vibrationer har 18/9 både balancerede og ubalancerede sider. De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

Når den optræder som navnevibration eller andre steder i numeroskopet, vil det derimod være de uharmoniske temaer, der viser sig, og det er også dem, du kan blive ekstra udfordret på i udrensningsprocessen i forbindelse med navneskift.

Beskrivelse af 18/9:

Du er en meget powerfuld person, der både er fremdriftorienteret, ambitiøs, handlekraftig og hårdtarbejdende. Du er derfor den fødte leder, der formår at skære igennem og få tingene, som du vil ha det og kan dermed også opnå en høj position

Du er altid i gang med noget, og du hader at spilde din tid med at slappe af og lave ingenting. Du kan derfor komme til at køre dig selv lige til grænsen, og skal være opmærksom på at holde pauser ind imellem for at lade op og for at undgå at knække med stress.

Du er fejlfinder typen, og har tendens til at fokusere mere på det, der ikke fungerer, end det, der gør, ligesom din utilfredshed ofte er din største drivkraft.

Du er meget kontant og direkte i din facon, og du vil derfor ofte opleve stridigheder og konflikter omkring dig – også med dine allernærmeste familie og venner.

Du har en del svære oplevelser og traumer med dig, og da du ikke bryder dig om at blive styret af noget, har du også (ubevidst) forsøgt at kontrollere dine følelser som en slags overlevelsesmekanisme. Selv om du ikke umiddelbart mærker vreden indeni, kan du gå rundt som en tikkende bombe, der pludselig eksploderer over en lille ting.

Du har et stort spirituelt potentiale, som du skal have fokus på at åbne meget mere op for. Pga. din tendens til at lukke ned for følelser, kan du dog også have svært ved at mærke dig selv og din spiritualitet. Det er derfor også i denne forbindelse vigtigt, at du får arbejde med dine uforløste følelser. 

Dine udfordringer kan være hårdhed, fanatisme og indestængt vrede. Du har tendens til at presse dig selv og andre, være dominerende og kontrollerende samt lukke ned for dine følelser og mangle empati.

 

Ubalancerede nøgleord:

Hård, indestængt vrede, hævngerrig, fanatisk, konflikter, ubehagelig konkurrence, spændinger i kroppen, dominerende, aggression, lukker ned for følelserne, manglende empati, diktatorisk, selvretfærdig, egenrådig, kontrollerende, dømmende, statusfikseret.

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Indestængt vrede, svært ved at slippe kontrollen, presser sig selv med risiko for at brænde ud, stille store krav og forventninger til sig selv og andre, ekstremt målrettet og resultatorienteret, fanatisk, selvretfærdig, dømmende, dominerende, intrigant, eksplosive vredesudbrud, fejlfinder, kynisk og direkte.  

Afbalancering af vibrationen 18/9


Hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af 18/9 og er udfordret af de issues, den står for, så kan det være en stor hjælp for dig at arbejde bevidst med at afbalancere vibrationern.

Det kan du gøre ved at sætte dig grundigt ind i de pågældende temaer, så du kan fokusere på at bearbejde dem.

På det ubevidste plan kan de essentielle olier hjælpe dig ved at støtte op om dit vibrationsarbejde, fordi virker forløsende – som en slags ordløs terapi.

Jeg har sammensat en blanding af olier, der specifikt går ind og forløser problematikkerne i 18/9- både følelsesmæssigt og mentalt.

Når du bestiller vibrationsolien 18/9 modtager du samtidig en dybdegående beskrivelse af de temaer, som vibrationen står for, inkl. forslag til hvordan du kan arbejde med at forløse disse livsområder på det bevidste plan.

Dit vibrationsarbejde kommer derved til at foregå både på det ubevidste plan ved hjælp af de essentielle olier OG på det bevidste plan ved hjælp af dybdegående numerologi indsigt og dit aktive indre arbejde – en super god og ikke mindst effektiv kombination.

Sådan støtter 18/9 olieblandingen dig:

🌺 Slipper stress og følelsesmæssigt og fysisk press

🌺 Transformere had, vrede og negativitet

🌺 Får dit ego til at slappe af

🌺 Slipper kontrollen og behovet for at ville alting selv

🌺 Afspænder din krop og styrker energisystemet

🌺 Healer dine tunge og uforløste mønstre

🌺 Transformerer dine ubalancerede følelser og åbner hjertet

🌺 Åbner for tillid, tilgivelse og tolerance

vibrationstjek af de 5 drilske vibrationer – inkl. e-bøger til dig

Er du nysgerrig efter at vide, om du har de “drilske” vibrationer 11/2, 12/3, 15/6, 16/7 eller 18/9 i dit navn eller din fødselsdato?

Book et navnetjek over telefonen hvor jeg afklarer hvilke af disse drilske vibrationer, du har med dig og hvordan dit navn i øvrigt støtter op om de ønsker og visioner, du har for dit liv.

Varighed: 20-30 min.

 

Bonus:

 

 E-bog med beskrivelser af de 5 drilske vibrationer, så du får en fornemmelse af, hvad de står for, og hvordan de påvirker dig i dit liv.  

 E-bog ‘Mød din personlige grundvibration’ med beskrivelse af de 9 numerologi grundvibrationer – sammen med mit numerologiske nyhedsbrev.

 

Kom med i min olie gruppe – helt gratis og uforpligtende

Er du nysgerrig efter at lære mere om brugen og betydningen af de skønne essentielle olier fra doTERRA, så kom og vær med i min nye facebook gruppe.

Jeg er selv med i et stort olie team under ledelse af spirituel mentor Christine Eilvig. Hun har en spirituel tilgang til olierne, som jeg er meget inspireret af.

Velkomstgaver til dig

Som ny medlem i gruppen får du i velkomstgave Christines e-bog om oliernes spirituelle betydning samt 2 stk. prøver på nogle af doTERRA’s mest populære olier.